Sport

Mihai Paul s-a întors la „U“ Mobitelco

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/18/mihai paul.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Baschetbalistul Mihai (Miță) Paul, de la CSU Sibiu, a revenit la „U“ Mobitelco.</strong>

Mihai Paul (foto, la minge) este conducător de joc,a făcut parte din lotul clujenilor în sezonul trecut (2011-12) și este folosit frecvent la echipa națională. De-a lungul carierei a mai evoluat la formațiile CSM București, BCM U Pitești, Dinamo București, BC Timișoara, CSU Ploiești și în Costa Rica la Escazu și Fidelitas.
Mircea Cristescu, președintele clubului „U“ Mobitelco, a declarat că Mihai Paul poate aduce un plus de experiență echipei. „Am decis, împreună cu stafful tehnic să îl readucem pe Miță Paul la echipa noastră. Este un jucător cu experiență și sunt convins că ne poate ajuta“, a spus oficialul baschetbaliștilor. Cristescu a mai precizat că Paul a început de luni antrenamentele sub comanda lui Niksa Bavcevic.
La începutul săptămânii trecute, Cristescu a anunțat că „U“ Mobitelco întrerupe colaborarea cu point-guard-ul Jay-R Strowbridge deoarece acesta nu s-a integrat în echipă.

abonare newsletter