Sport

Alin Petrache, reales preşedinte al FRR

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/08/alin_petrache_.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fostul internaţional Alin Petrache (36 ani) a fost reales vineri, în unanimitate, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Rugby (FRR), cu ocazia Adunării Generale de alegeri.</strong></p>

Alin Petrache a fost singurul candidat la această funcţie. El a declarat în exclusivitate pentru AGERPRES: ''Este o onoare să se obţină o unanimitate în alegerea în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Scopul nostru este acum să cucerim o nouă calificare, de data asta mai uşoară, la Cupa Mondială. Am făcut o analiză a activităţii în perioada ultimilor patru ani. Dorim o revigorare a sportului nostru la nivel de copii şi juniori. Pe de altă parte, urmărim dezvoltarea infrastructurii pentru rugby. Vrem să facem mai puternice campionatele naţionale''.
Dacă Petrache a fost singurul candidat la preşedinţia forului naţional, pentru cele trei posturi de vicepreşedinţi s-au înscris şase persoane, Pompilie Borş, George Boroi, Ioan Emil Pîrţoc, Călin Matei, Victor Istrate şi Cristinel Nicolae Dragomir, fiind respinsă candidatura lui Constantin Vasile care a avut un dosar incomplet.
Cele trei posturi au fost ocupate de Pompilie Borş şi George Boroi, fiecare obţinând câte 72 de voturi, precum şi de Călin Matei - 58 voturi.
Cristinel Nicolae Dragomir a avut numai 15 voturi, Victor Istrate s-a retras din cursă, iar Ioan Emil Pîrţoc nu a fost prezent la lucrările Adunării Generale de alegeri.

abonare newsletter