Sport

Un campion la echipa de rugby „U“ Cluj

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/06/andrei iftode.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Echipa de rugby Universitatea Cluj a transferat un jucător de la campioana RCMUV Timișoara. </strong>


Rugbystul Andrei Iftode, în vârstă de 23 de ani a evoluat timp de două sezoane pentru timișoreni, cu care a obținut primul său titlu de campion în 2012, precum și Cupa României. Iftode și-a început cariera la RC Brașov, echipă cu care a fost vicecampion la U-17 și campion național la U-18 și U-19. De asemenea, a fost component al loturilor naționale de juniori și tineret. Ca senior a debutat la Universitatea „Aurel Vlaicu“ Arad, unde a jucat timp de un an, după care a urmat transferul la RCMUV Timișoara.
Andrei Iftode a început deja pregătirea cu lotul „studenților“ și este încântat de ce a găsit la Cluj. „Am ales Clujul deoarece este un oraș asemănător cu Brașov, orașul meu natal. Cele mai importante lucruri pentru care am ales Universitatea au fost a atmosfera de la echipă și tradiția clubului. Este un colectiv tânăr, suntem ca o familie în care se pun mari speranțe. Cred în proiectul care este în derulare în momentul de față și sper ca prin pregătirea și prestațiile mele să fac performanță și să aduc un plus echipei“, a declarat noul jucător al Universității Cluj, Andrei Iftode.
Universitatea Cluj va efectua în perioada următoare un stagiu de pregătire la Vatra Dornei, după care „studenții“ vor juca trei meciuri de verificare.

abonare newsletter