Sport

Danezii ajung duminică la Cluj

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/23/danemarca davis cup.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Echipa de Cupa Davis a Danemarcei va ajunge în Cluj-Napoca duminică, 27 ianuarie, pentru meciul cu echipa României.</strong>


Danezii vor ateriza pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca. Partida dintre România și Danemarca este  programată în weekendul 1-3 februarie, la Sala Sporturilor „Horia Demian“.
Delegația daneză va fi alcătuită din jucătorii Frederik Nielsen (29 de ani, locul 20 la dublu în ierarhia mondială), Martin Pedersen (25 de ani), Thomas Kromann (25 de ani) și Christoffer Konig Feldt (23 de ani). Alături de tenismeni vor fi căpitanul nejucător Kenneth Carlsen și antrenorii federali Morten Christensen și Jeppe Anchor Sindal.
„Pe hârtie pornim cu șansa a doua. Știm că avem o misiune foarte grea în fața jucătorilor din România, dar, chiar și în aceste condiții, avem încredere că putem câștiga“, a declarat Kenneth Carlsen pentru site-ul oficial al Federației Daneze de Tenis.

abonare newsletter