Sport

Baschetbaliștii vor să învingă Energia

<p><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/09/10 energia u mobi.jpg" border="0" align="left" />„U“ Mobitelco va juca în această seară în deplasare cu Energia Rovinari, un meci din cadrul etapei a 12-a Diviziei A. </strong>



Cele două echipe sunt pe locurile 7 și 8, cu același număr de puncte, 18, după 11 etape. Clujenii au fost învinși pe teren propriu de CSM București, în etapa a 11-a, după prelungiri.
Niksa Bavcevic, croateul de pe banca clujenilor, a declarat înainte de meciul cu Energia că spera ca elevii săi să treacă peste șocul înfrângerii din ultima etapă și să învingă în Oltenia. „Ne așteaptă un drum dificil, având în vedere condițiile meteo, dar sperăm să fie totul bine. În ceea ce priveste meciul cu Energia Rovinari, ca și noutate față de meciul trecut, Reinar Hallik se afla în lot în locul lui Ivan Todorovic, care a avut în ultimele partide evoluții nesatisfăcătoare. Întâlnim o echipă experimentată, cu jucători de valoare, precum Darby, Steffel, Nikolic, Atanackovic sau Flaviu Lăpuște, un fost jucător al echipei noastre, care cu siguranță va fi supermotivat în acest meci. Sperăm să facem un joc bun și să ne întoarcem cu o victorie“, a declarat Niksa Bavcevici înainte de plecarea spre Târgu Jiu.
Pardita dintre Energia Rovinari și „U“ Mobitelco BT se va disputa azi, de la ora 19, la Târgu Jiu și va fi transmisă în direct de DigiSport 3. După numai trei zile, joi, 13 decembrie, clujenii vor primi vizita formației SCM „U“ Craiova, la Sala Sporturilor „Horia Demian“ de la ora 19.30.

Ultimele Stiri
abonare newsletter