Sport

CFR, victorie la Manchester! Galata e insa cea care merge in optimi

<p><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/06/man utd cfr.jpg" border="0" width="457" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR Cluj, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Manchester United, dar a ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor. Formaţia clujeană a ocupat locul trei al grupei H şi va evolua în 16-imile Ligii Europa.</strong>

Campioana Romaniei nu s-a calificat insa in optimi, deorece Galatasaray a castigat si ea la Braga, si a mers mai departe datorita rezultatelor directe, cele doua echipe avand fiecare cate 10 punte. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Luis Alberto, în minutul 56, cu un şut de la 25 de metri în vinclul porţii apărate de De Gea.
"Suntem mulțumiți că am câștigat pe Old Trafford, dar din păcate nu am reușit să terminăm pe locul 2. Echipa nu e fericită decât pentru că am câștigat aici. Fotbalul a fost nedrept, o echipă care are 10 puncte să nu se califice mai departe. Nu văd ca în viitor altă echipă de la noi să facă 10 puncte în grupe! Nu pot descrie în cuvinte ce sentiment ai când joci pe Old Trafford, este foarte frumos. De mic vroiam să joc aici și la Real Madrid. Am ajuns aici și am câștigat, a fost foarte foarte frumos. A fost un an foarte bun pentru noi. Cu Ioan Andone am făcut patru puncte și merită să fie felicitat pentru rezultatele noastre. 90% din persoanele din România nu simpatizează cu CFR-ul. Va fi greu în Europa League, dar depinde cu cine picăm", a declarat Cadu la Digi Sport, imediat dupa meci.

Manchester United a castigat grupa H, cu 12 p, Galatasaray s-a calificat si ea in optimi cu 10 p, CFR merge in Europa League tot cu 10 p, iar Braga este eliminata din cupele europene.



Au evoluat:
Manchester United: De Gea - Jones, Wootton, Smalling, Buttner - Powell (Macheda '73), Cleverley (Scholes '45), Giggs (Fletcher '86) - Welbeck, Rooney, Hernandez. Antrenor: Alex Ferguson.
CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada - G. Mureşan, Luis Alberto - Sougou (Kapetanos '90+2), Rui Pedro (Aguirregaray '71), Camora - Bastos (Maftei '78). Antrenor: Paulo Sergio.

abonare newsletter