Sport

Walter a fost audiat din nou!

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/13/florian walter conferinta u cluj 01.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fostul patron al "U" Cluj Florian Walter a fost audiat, miercuri, de procurorii DIICOT Cluj, în dosarul privind prejudicierea clubului de fotbal "U" Cluj cu 11 milioane de euro prin transferul unor jucători.</strong>



Omul de afaceri Florian Walter s-a prezentat, miercuri, la sediul DIICOT Cluj, însoţit de avocatul său, Gheorghiţă Mateuţ, şi a fost audiat de procurori timp de peste două ore şi jumătate.
Prim-procurorul DIICOT Cluj, Mircea Hrudei, a declarat că Walter a dat o declaraţie legată de dosarul transferului unor jucători ai FC „U“ Cluj. „Florian Walter a fost audiat la DIICOT Cluj circa două ore şi jumătate şi a dat o declaraţie în dosarul transferului unor jucători ai Universității Cluj, prejudiciul constatat adus clubului fiind estimat la 11 milioane de euro. Pe parcursul urmăririi penale, care a început, poate exista o situaţie în care acesta ar mai putea fi audiat, dar nu s-a stabilit o altă dată“, a spus Hrudei.
La ieşirea de la sediul DIICOT Cluj, Walter nu a făcut nicio declaraţie. Avocatul Gheorghiţă Mateuţ le-a declarat jurnaliştilor că Florian Walter a dat o declaraţie în faţa procurorilor şi a spus că s-a început procedura urmăririi penale împotriva acestuia. „Sunt încadrări juridice fără fapte materiale“, a spus Mateuţ.

Vezi și http://www.monitorulcj.ro/actualitate/16504-walter-in-qvizitaq-la-diicot-cluj

abonare newsletter