Sport

Bistrița, ultimul „antrenament“ înainte de Man Utd

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/27/07 28 cfr gloria.jpg" border="0" align="right" />CFR va juca sâmbătă în Liga împotriva Gloriei Bistrița. Acesta este ultimul meci al „feroviarilor“ înainte de confruntarea cu Manchester Utd din Liga Campionilor. </strong>

Elevii lui Ioan Andone s-au calificat miercuri în optimile de finală ale Cupei României, iar acum vor să obțină prima victorie pe teren propriu în Liga 1 după aproape două luni.
CFR nu a mai câștigat în campionat în Gruia de la victoria clară, 3-0 cu FC Vaslui, din 4 august. „Feroviarii“ au remizat cu CSMS Iași și Petrolul Ploiești, după jocuri mai puțin reușite, însă acum își doresc o victorie împotriva Gloriei Bistrița, o echipă slăbită în acest sezon, implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Ioan Andone a spus după meciul cu ACS Berceni din Cupa României că are un lot numeros și valoros, cu care vrea să facă față pe toate cele trei „fronturi“. „Noi avem un lot extrem de numeros, dar și valoros în egală măsură. Nu s-a pus problema ca eu să menajez pe cineva cu Berceni. Dar, era și nevoie să mai odihnesc fotbaliști. Spre exemplu, Ivo Pinto are deja 15 meciuri jucate până acum. Și cu Bistrița va fi la fel iar cu Manchester veți vedea cea mai bună formulă“, a spus antrenorul CFR-ului.
Andone l-a lăudat pe uruguayanul Aguirregaray, cel care a marcat ambele goluri ale clujenilor în victoria de la Berceni. Sud-americanul a fost convocat la naționala țării sale, în lotul lărgit, pentru partidele cu Argentina și Bolivia. „Matias este un jucător foarte bun, rămâne să vedem acum dacă-i vom găsi un loc în formula de start. El se simte cel mai bine undeva între fundași și mijlocași, se vede că are clasă“, a mai spus Andone după succesul din Cupa României.
CFR Cluj va întâlni Gloria Bistrița, într-un meci din cadrul etapei a 10 a Ligii 1. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 19 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ și va fi transmisă în direct de DigiSport 1. Înaintea confruntării, CFR se află pe locul opt în clasamentul Ligii 1, cu 13 puncte, iar Gloria pe locul 16, cu doar șase puncte.

abonare newsletter