Sport

Baschetbaliștii joacă în Cupa României

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/26/silvasan.jpg" border="0" align="right" />„U“ Mobitelco BT Cluj va debuta în sezonul 2012-13 cu un meci în Cupa României, în deplasare la Dinamo București. </strong>

Clujenii vor să depășească primul tur al competiției în care au avut ghinion în ultimii ani, fiind mai mereu eliminați în primele faze.

Cu un nou antrenor și cu mulți jucători noi, fosta campioană a României, „U“ Mobitelco BT Cluj va începe vineri noul sezon.
Niksa Bavcevic, noul tehnician al clujenilor, a declarat că elevii săi au trecut peste o perioadă în care au avut unele probleme, mai ales cei care au fost plecați la echipa națională.
„Am avut o perioadă cu multe probleme la începutul pregătirii. Jucătorii de la lotul național au venit într- o formă foarte slabă, au avut multe jocuri, au călătorit mult. Mihai Silvășan s-a antrenat doar de câteva ori cu noi. Sper că va fi pregătit pentru primul meci din Cupa României. De asemenea avem accidentările de durată ale lui Morris, Steve Ross și Paul Chetreanu. Ieri am făcut o nouă modificare în lot, a venit Ivan Todorovic. Sunt mulțumit de ce lot avem, însă nu și de  jocul de echipă. Nu putem vorbi încă de omogenitate, trebuie să mai lucrăm la integrarea jucătorilor. Sunt convins că nu va fi ușor în Cupa României“, a spus noul antrenor al celor de la „U“ Mobitelco.
Partida dintre Dinamo București și „U“ Mobitelco BT se va disputa vineri, la ora 16.30 la Sala Sporturilor din Dobroești, dar nu va fi transmisă în direct la televizor.

Silvă: „Am avut emoții după plecarea lui Țenter“

Mihai Silvășan, căpitanul fostei campioane „U“ Mobitelco BT, a declarat că a avut emoții după ce antrenorul Marcel Țenter a ales să plece la Gaz Metan Mediaș. „Este adevărat că după plecarea lui Țenter am avut emoții în ceea ce privește combativitatea echipei, însă  după venirea domnului Bavcevic mi-am dat seama că vom avea din nou o echipă de top. Ca individualități cred că avem o echipă cum nu am mai avut de mulți ani la Cluj. Jucătorii sunt receptivi, sunt baschetbaliști de echipă, care nu urmăresc neapărat să puncteze în statistici. Sunt optimist și sunt convins că vom reveni în fruntea baschetului românesc și ne vom lupta acolo sus“, a declarat Silvășan.

abonare newsletter