Sport

Niculescu a plecat de la Universitatea!

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/24/claudiu niculescu meci fotbal cfr - u cluj rp 002.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Atacantul Claudiu Niculescu, fost antrenor al echipei Universitatea Cluj, şi-a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu „șepcile roșii“.</strong>

Fotbalistul a solicitat clubului achitarea sumelor restante ce însumează 84.978 de lei, informează site-ul oficial al „studenților“.
„Claudiu Niculescu a solicitat clubului FC Universitatea Cluj rezilierea contractului său de jucător profesionist. În urma deciziei sale care îi aparţine în întregime, jucătorul mai solicită, de asemenea, achitarea din partea clubului a sumelor contractuale restante care însumează 84.978 lei. Jucatorul nu a mai activat pe teren în jocurile echipei Universităţii din data de 15.03.2012 cand a preluat sarcinile de tehnician. Ulterior şi-a dorit revenirea la prima echipă, antrenorul Cristian Dulca i-a cerut să-şi pună din nou ghetele de fotbal în picioare, dar dupa mai puţin de o lună de zile, din cauza lipsei pregătirii şi a condiţiei sale fizice a cerut, din proprie iniţiativă, rezilierea contractului. Clubul FC U Cluj îi urează mult succes în cariera de antrenor şi îi multumeşte pentru contribuţia sa “, se arată în comunicatul FC Universitatea.
Claudiu Niculescu a venit la FC Universitatea în 2010, adus de fostul finanțator Florian Walter de la Dinamo București. „Clau-gol“ a jucat 42 de meciuri în tricoul alb-negru și a marcat 18 goluri. Atacantul a mai evoluat în carieră la formațiile IELIF Craiova, FC Drobeta-Turnu Severin, Electroputere Craiova, Universitatea Craiova, Dinamo, Genoa, MSV Duisburg, Omonia Nicosia şi Universitatea Cluj.

abonare newsletter