Sport

CFR va juca din nou cu FC Basel!

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/11/uefa_cl_draw_1.jpg" border="0" align="right" />Campioana României, CFR Cluj, va juca în play-off-ul Ligii Campionilor împotriva elveţienilor de la FC Basel, conform tragerii la sorţi ce a avut loc vineri la Nyon. </strong>

Cele două echipe s-au mai întâlnit în grupele LC, în sezonul 2010-11, împărţindu-şi atunci victoriile: 2-1 pentru CFR în Gruia şi 1-0 pentru FC Basel în Elveţia. Prima manşă a play-off-ului va avea loc în 21 sau 22 august, iar "feroviarii" vor juca în deplasare, urmând ca peste o săptămână, în 28 sau 29 august să aibă loc returul, pe stadionul "Dr.Constantin Rădulescu".
"Sper să fie un avantaj că vom juca primul meci în deplasare. Poate vom sărbători calificarea în grupe pe teren propriu. Este un club bun, cu un buget de 50-60 de milioane de euro. Poate facem un meci bun şi vom obţine calificarea încă din meciul tur. La capitolul financiar, diferenţa dintre CFR şi Basel este foarte mare, dar sper să ajungem în grupe", a spus Arpad Paszkany, finanţatorul CFR-ului, la Sport.ro, imediat după tragerea la sorţi.

abonare newsletter