Sport

Baciu a revenit la „U“ Mobitelco BT

<p><img src="documente/stories/baciu u mobi.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px; border: 0px none;" />Cătălin Baciu este noul jucător al celor de la „U“ Mobitelco BT Cluj-Napoca.</p>

Noul baschetbalist al fostei campioane evoluează pe postul de pivot. Cătălin Baciu este clujean și a mai jucat în carieră la CSS Viitorul Cluj, Pro Baschet Junior, „U“ Mobitelco, iar în ultimii ani a jucat în Statele Unite ale Americii, în campionatul NCAA, la formațiile Veritas Christian Academy și Clemson Tiger University.
„Am decis să revin la Cluj, aici unde am familia și prietenii, la echipa la care am crescut și m-am consacrat. Mă bucur că am revenit la U Mobitelco și vreau să dau tot ce am mai bun din mine pentru echipă“, a spus Baciu, care va semna un contract pe doi ani cu team-ul clujean.
Mircea Cristescu, președintele de la „U“ Mobitelco, a declarat că își dorește ca Baciu și colegii săi să mențină baschetul clujean la un nivel cât mai înalt. „Suntem mândri să îl avem în echipă pe Cătălin Baciu, care după șase ani petrecuți în campionatul universitar nord american a revenit acasă. Sper ca împreună cu Silvă, Paul Chetreanu și cu ceilalți jucători care vor veni să ținem baschetul clujean la nivel inalt. Bine ai venit acasă, Bobo!“, a spus oficialul fostei campioane.
Catalin Baciu are 23 de ani, 2,16 m, 116 Kg și evoluează pe postul de pivot.

foto: orangeandwhite.com

abonare newsletter