Sport

Cadu a stricat derby-ul Clujului!

<p />Căpitanul CFR-ului, Ricardo Cadu, a provocat întreruperea meciului dintre Universitatea şi CFR.

Lipsa de fair-play a feroviarilor a dus la un spectacol grotesc pe Cluj Arena.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj a fost suspendat în minutul 27, după izbucnirea unui conflict general, conform deciziei arbitrului Alexandru Tudor.

Cadu a marcat din penalty, iar apoi s-a dus spre galeria Universităţii şi a incitat suporterii. Acest incident a provocat o bătaie generală între jucători. Bornescu l-a lovit pe Cadu, acesta a ripostat, iar după liniştirea relativă a spiritelor, Tudor i-a eliminat pe cei doi jucători implicaţi. Conflictul dintre Bornescu şi Cadu a continuat în drumul spre vestiare.

În cele din urmă, conform imaginilor televizate, Alexandru Tudor a arătat spre vestiare, după o discuţie cu Ioan Andone, care şi-a chemat jucătorii iar apoi au părăsit terenul. Jucătorii Universităţii au aşteptat aproximativ 20 de minuta ca jocul să se reia, dar Tudor şi echpa CFR-ului nu au mai apărut pe gazon. După aproximativ o jumătate de oră, arbitrii şi feroviarii au părăsit stadionul în dubele Jandarmeriei.

20.000 de spectatori plătitori au plecat acasă dezamăgiţi, după un gest iresponsabil al unui jucător considerat de mulţi un exemplu, Ricardo Cadu.

abonare newsletter