Sport

Gigi Becali sancționat dur pentru misoginism! A fost suspendat 6 luni.

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost aspru sancționat de Comisia de Disciplină și Etică, ca urmare a declarațiilor sexiste date la adresa arbitrei Cristina Trandafir.

Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă /FOTO: FCSB - Facebook Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă /FOTO: FCSB - Facebook

 

 


Gigi Becali a primit o lovitură uriaşă şi fost suspendat 6 luni din fotbal de Comisia de Disciplină.

Patronul FCSB-ului a aflat că a fost suspendat o jumătate de an ca urmare a declaraţiilor date în luna februarie. Atunci a atacat-o în termeni duri pe Cristina Trandafir, arbitra care a stat în camera VAR la meciul cu FC Botoşani.


Gigi Becali a fost suspendat 6 luni din fotbal

FCSB nu are de suferit pe cale sportivă, dar a fost amendată. În total, clubul din Berceni trebuie să achite 5.000 de lei, de zece ori mai puţin decât amenda primită de latifundiarul din Pipera.

Declarațiile care i-au adus lui Gigi Becali suspendare și amenzi

„Băi, eşti nebun la cap? Ati înnebunit cu toţii? Lasă, mă, femeile la femei, bărbații la bărbați. Asta e lupta la jocuri. Lupta la bărbați o arbitrează bărbații, băi, nebunilor. Ați înnebunit cu toţii?! A făcut Dumnezeu dreptate, ea nu-și dă seama că trebuie să intervină peste bărbat”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj, nu îl iartă pe Gigi Becali: „O mare prostie”

Becali a căzut cu Rolls Royce-ul în șanț - FOTO

După marșul LGBTQ din Capitală, Becali spune că va aduce preoți să sfințească Calea Victoriei

abonare newsletter