Sport

Cupa României la fotbal, finala județeană, pe Cluj Arena. ACSF JUNIORUL Cluj și AFS SOMEȘUL Gilău s-au înfruntat în fața a 800 de spectatori!

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a asistat la finala județeană a Cupei României la fotbal, pe Cluj Arena: „Am fost impresionat”.

Alin Tișe, prezent la Cupa României la fotbal, finala județeană. Sursă foto: Facebook/ Alin Tișe Alin Tișe, prezent la Cupa României la fotbal, finala județeană. Sursă foto: Facebook/ Alin Tișe

 

 


În Cupa României la fotbal, finala județeană, s-au înfruntat echipele ACSF JUNIORUL Cluj și AFS SOMEȘUL Gilău. 

 


La meciul câștigat de ACSF Juniorul Cluj  cu scorul de 2-1 au fost prezenți 800 de suporteri, lucru care l-a impresionat pe președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe

 


„Am fost impresionat să văd pasiunea și susținerea suporterilor pentru echipele lor, în Cupa României la fotbal, finala județeană. Duminică după-masă, pe Cluj Arena, a fost rândul echipelor A.C.S.F. JUNIORUL Cluj și A.F.C. SOMESUL Gilău pentru a dovedi, că merită să câștige cupa. Cei 800 de suporteri au creat o atmosferă incredibilă pentru favoriții lor. Acest lucru demonstrează popularitatea fotbalului în comunitățile locale.”, a afirmat Alin Tișe. 

Reamintim că ACSF JUNIORUL Cluj se află pe locul 4 în Liga a 5-a ACADEMY- Zona Cluj, cu 36 de puncte, având 12 victorii, 5 înfrângeri și 0 egaluri. A.F.C. SOMESUL Gilau se află pe locul 3 cu 37 de puncte. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alin Tișe: „Clujul nu mai are eticheta de altădată. Peste tot în țară există respect față de Cluj și de clujeni”

abonare newsletter