Sport

Olimpia Cluj a ajuns la prima victorie din play-off. Campioana României a învins echipa Poli Timișoara.

„U” Olimpia Cluj a învins cu scorul de 1-0, duminică, echipa Poli Timișoara, în etapa a 2-a din play-off.

„U” Olimpia Cluj a învins cu scorul de 1-0, duminică, echipa Poli Timișoara, în etapa a 2-a din play-off/ Foto: „U” Olimpia Cluj „U” Olimpia Cluj a învins cu scorul de 1-0, duminică, echipa Poli Timișoara, în etapa a 2-a din play-off/ Foto: „U” Olimpia Cluj

 

 


După ce în ultimul meci din sezonul regulat, Olimpia Cluj a fost învinsă de Politehnica Timișoara, clujencele și-au luat revanșa în play-off. 

 


Prima partea a meciului a fost una echilibrată. Cea mai importanta ocazie de gol a fost a clujencelor. Adina Giurgiu a executat bine o lovitură de la colț, mingea a ajuns la Borodi, iar aceasta a trimis balonul în bară.

În repriza secundă Poli Timișoara a avut șansa să deschidă scorul prin Dimitra Ivanova a trimis pe lângă poartă din aproximativ 10 metri. După un corner al Mihaelei Ciolacu, minge a ajuns la Ioana Bălăceanu, care a trimis o torpilă de la marginea careului de 16 metri. Sara Cîmpean a respins, mingea a ajuns la Lindal, care a trimis și ea spre poartă, dar a blocat aceeași Cîmpean.


În minutul 82, după un corner al lui Poli, clujencele au respins cu o minge lungă spre Țabur Carolina, jucătoarea din Republica Moldova care a reușit să deschidă scorul pentru Olimpia Cluj.

„U” Olimpia Cluj se află pe locul al treilea în clasamentul din play-off.


În data de 24 martie clujencele vor întâlni echipa Csikszereda Miercurea Ciuc.

Clasament după două etape/ Sursa: frfotbal.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Olimpia Cluj, succesul ascendent al fotbalului feminin românesc

Universitatea Olimpia Cluj a pierdut fără drept de apel în fața echipei Slavia Praga cu 6-0. Fetele au fost eliminate din Liga Campionilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter