Sport

CFR Cluj a pierdut primul meci din play-off-ul Superligii. Oltenii au reușit să înscrie două goluri.

CFR Cluj a jucat sâmbătă seara contra echipei Universitatea Craiova, în prima etapă a play-off-ului.

CFR Cluj a jucat sâmbătă seara contra echipei Universitatea Craiova, în prima etapă a play-off-ului/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj a jucat sâmbătă seara contra echipei Universitatea Craiova, în prima etapă a play-off-ului/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook


 

CFR Cluj a pierdut meciul de sâmbătă seara contra echipei Universitatea Cluj, scor 2-1 (1-0), în prima etapă din play-off-ul Superligii.


 

Înaintea meciului direct din prima etapă a play-off-ului SuperLigii, cei de la CFR Cluj au 27 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova are 25 de puncte.


Ardelenii se află pe locul trei al SuperLigii, în timp ce oltenii ocupă poziția a cincea în prezent, după victoria celor de la Farul cu Rapid, scor 2-1.

La meciul din prima etapă a play-off-ului SuperLigii, cei de la Universitatea Craiova nu se vor putea baza pe serviciile lui Vladimir Screciu, care este accidentat.


În cadrul sezonului regulat, cei de la Universitatea Craiova le-au luat patru puncte celor de la CFR Cluj, după 1-1 în tur și 1-0 la retur.

CFR Cluj a pierdut meciul cu Universitatea Craiova

Matei Ilie a fost aproape de a marca primul gol, dar portarul Popescu a respins excelent.


Universitatea Craiova a deschis scorul înainte de pauză prin golul lui Baiaram. Oltenii au intrat în pauză cu un avantaj împotriva CFR-ului.

Repriza a doua nu a început tocmai bine pentru clujeni pentru că Mitriță a mărit avantajul gazdelor, printr-o execuție foarte bună, iar scorul a devenit 2-0 pentru Universitatea Craiova.


CFR Cluj a reînceput să-și reintre în mână și a marcat primul gol în minutul 66 prin golul lui Matei Ilie.

Meciul s-a terminat 2-1 pentru Universitatea Craiova.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Iordănescu a anunțat lotul pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia. Doi jucători de la CFR Cluj, printre fotbaliștii convocați.

Adrian Mutu, înainte de meciul din play-off dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova: „Avem cel mai greu adversar în prima etapă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter