Sport

Adrian Mutu, antrenorul CFR Cluj, după meciul cu Farul Constanța, încheiat cu o remiză. „Avem nevoie de mai multă forță pentru a controla jocul”.

CFR Cluj a scos doar un punct în urma meciului disputat în deplasare cu Farul Constanța, 1-1. Adrian Mutu susține că „feroviarii” au nevoie de mai multă „forță pentru a controla jocul”.

Antrenorul CFR Cluj, Adrian Mutu, despre rezultatul meciului disputat cu Farul Constanța (1-1)/Foto: CFR 1907 Official youtube.com Antrenorul CFR Cluj, Adrian Mutu, despre rezultatul meciului disputat cu Farul Constanța (1-1)/Foto: CFR 1907 Official youtube.com

 

 


Meciul disputat în deplasare de CFR Cluj cu echipa lui Hagi s-a încheiat cu o remiză. Clujenii revin acasă doar cu un punct și se mențin pe poziția a treia a clasamentului.

 


Antrenorul CFR Cluj, Adrian Mutu, susține că deplasările dificile din ultima perioadă și-au spus cuvântul, situație în care echipa din Gruia nu a reușit să controleze meciul în întregime. 

„Au fost două reprize diferite. În prima repriză am suferit din cauza pressingului foarte bun al Farului, în repriza a doua am fost echipa care a dominat”, a declarat Adrian Mutu. 


„Am pierdut doar o dată în 7 meciuri, ceea ce e bine. Până la urmă am avut două deplasări dificile, de 8 zile suntem pe drumuri, un du-te, vino continuu. Și meciuri grele, cu echipa revelație (Oțelul – n.r.), foarte agresivă acasă, plus Farul, care e în luptă pentru play-off și știm că este foarte puternică acasă”, a explicat tehnicianul CFR Cluj, Adi Mutu. 

CITEȘTE ȘI: 
CFR Cluj a reușit doar o remiză cu Oțelul Galați. Ce le-a reproșat Adrian Mutu jucătorilor.

Mutu a recunoscut că echipa CFR Cluj are nevoie de „mai multă personalitate”.


„Trebuie să fructificăm fazele pe care le-am avut, nu am avut inspirație în fața porții, a fost un meci greu. După jocul din repriza a doua, meritam golul. Tot timpul ne-a aparținut repriza a doua în meciuri, de când am venit. E un lucru bun, pentru că reușim să schimbăm, dar avem nevoie de mai multă personalitate și forță în prima repriză, să controlăm jocul. 

Se înjumătățesc punctele, e important să câștigăm și ultima partidă din sezonul regulat. Să vedem cine intră în play-off, e luptă mare", a declarat Adrian Mutu, după meci.


CFR Cluj  rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 50 de puncte. Farul este pe loc de play-off, al 5-lea, având 42 de puncte. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a remizat cu Farul Constanța, scor 1-1, în Superliga

Ultimele Stiri
abonare newsletter