Sport

CFR Cluj a reușit doar o remiză cu Oțelul Galați. Ce le-a reproșat Adrian Mutu jucătorilor.

CFR Cluj nu a reușit să aducă acasă cele trei puncte după meciul cu Oțelul Galați, clujenii reușind să scoată un egal, scorul fiind de 2-2.

CFR Cluj a obținut un punct după meciul cu Oțelul Galați. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj CFR Cluj a obținut un punct după meciul cu Oțelul Galați. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj

 

 


CFR Cluj a remizat în deplasare în runda 28 din Superliga cu Oțelul Galați, scor 2-2. Echipa gazdă a reușit să deschidă scorul din minutul 36 prin Mihai Pop, care a reușit să execute o lovitură liberă direct în vinclu. 

 


Bucuria celor de la Oțelul Galați nu a durat prea mult, în condițiile în care CFR Cluj a reușit să egaleze prin golgheterul Superligii, nigerianul Philip Otele, în ultimul minut de joc, în urma unui corner. În a doua repriză, grecul Panagiotis Tachtsidis a marcat pentru CFR Cluj în minutul 88 din penalty, după faultul lui Costin Ghiocel la Daniel Bîrligea. Oțelul Galați a reușit să scoată un punct din acest meci, după ce a primit penalty în minutul 96 al jocului, iar Juri Cisotti a reușit să marcheze pentru 2-2. Faultul a fost comis de Karlo Muhar la Răzvan Tănasă.

Adrian Mutu a declarat, la finalul meciului, că CFR Cluj a pierdut două puncte din cauza modului în care jucătorii au gestionat ultimele minute de joc. Mai mult, „Briliantul” a mai precizat că FCSB are prima șansă la titlu pentru că are multe puncte în față. 


„Noi încercăm să obținem cât mai multe puncte. Mă gândesc doar la noi, nu la ce fac cei de la FCSB. (…)Sunt supărat pe cum am gestionat minutele de după golul nostru de 2-1. Mingea nu trebuia să ajungă în careu. Trebuia gestionat momentul dinaintea pasei mult mai bun, eram trei contra unu. Trebuia blocată centrarea. Otele, când e în formă, e aproape imposibil de oprit. Mă bucur că a dat gol, dar, din păcate, nu ne-a ajutat prea mult astăzi”, a declarat Adrian Mutu, potrivit DigiSport.ro

Trebuie să amintim de faptul că echipa lui Adrian Mutu a avut o posesie de 60% în meci, 10 ocazii de gol și peste 47 de atacuri periculoase. Oțelul Galați, pe de altă parte, a avut o posesie de 41%, 8 ocazii de gol și 55 de atacuri periculoase. 


În momentul de față, CFR Cluj se află pe locul 2 în Superliga cu 49 de puncte, iar Oțelul Galați, „revelația campionatului” cum a descris-o Adrian Mutu, se află pe locul 11 cu 33 de puncte. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj continuă lupta pentru titlu. Adrian Mutu: Ne așteaptă un meci extrem de dificil la Galați

Ultimele Stiri
abonare newsletter