Sport

Zi de meci pentru Universitatea Cluj. Miză mare în confruntarea cu Sepsi OSK.

„U” Cluj se pregătește pentru o înfruntare extrem de importantă în economia clasamentului, în runda a 27-a din Superligă. „Studenții” vor juca pe terenul celor de la Sepsi OSK.

Zi de meci pentru „U” Cluj/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Zi de meci pentru „U” Cluj/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


FC Universitatea Cluj va juca, duminică, împotriva echipei Sepsi OSK, în etapa cu numărul 27 din Superligă.

 


Cu toate că venirea lui Bernd Storck le-a prins bine covăsnenilor pe final de 2023, Sepsi nu trece prin cea mai bună formă în ultimele săptămâni. Practic, alb-roșii au un singur rezultat pozitiv de când s-a reluat campionatul.

Seria negativă i-a coborât pe aceștia în clasament, și dintr-o poziție de play-off, Sepsi a ajuns la doar șase lungimi de un loc de baraj. În plus, adversarii clujenilor au patru partide la rând cu gol primit și în ultimele două jocuri n-au reușit să înscrie.


Play-off-ul rămâne aproape

Deși victoriile lipsesc în ambele tabere în ultimele săptămâni, atât covăsnenii cât și clujenii stau aproape de play-off. Lupta pe finalul sezonului regular se anunță astfel extrem de interesantă, în această situație fiind implicate alte șapte formații.

Astfel, ocupanta locului 4, Farul, are 40 de puncte, iar FC U Craiova 1948 păstrează încă șanse matematice, cu cele 30 de puncte adunate pe poziția a 12-a.


Cum arată situația înaintea partidei de la Sfântu Gheorghe

Un singur punct îi desparte pe clujeni de Sepsi în clasament. „U” are 8 victorii, 10 remize și 8 înfrângeri, pentru un total de 34 de puncte și 33-38 golaveraj. De partea cealaltă, alb-roșii au 9 victorii, 6 egaluri și 11 înfrângeri, pentru un total de 33 de puncte și 35-32 golaveraj, aflându-se pe poziția a 10-a.

Dan Nistor (10 goluri, 8 pase decisive) și Daniel Popa (7 goluri, 4 pase decisive) sunt principalii realizatori din tabăra Universității. Marius Ștefănescu iese în evidență de la Sepsi cu 9 goluri și 2 assist-uri, iar la o distanță considerabilă se află Sherif Kallaku, Isnik Alimi, respectiv Pavol Safranko, toți cu câte 4 reușite.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bogdan Vătăjelu, OUT de la „U” Cluj! A sosit la echipă la începutul sezonului.

Alex Chipciu, mijlocașul de la „U” Cluj: „Rămânem în lupta pentru play-off”

Ultimele Stiri
abonare newsletter