Sport

Claudiu Petrila, transferat definitiv de la CFR Cluj la Rapid. Jucătorul a semnat până în 2026.

Claudiu Petrila a fost transferat definitiv de Rapid de la CFR Cluj. Jucătorul a semnat cu echipa din București până în 2024.

Claudiu Petrila a semnat cu Rapid București/ Foto: FC Rapid 1923 - Facebook Claudiu Petrila a semnat cu Rapid București/ Foto: FC Rapid 1923 - Facebook

 

 


Împrumutat de la CFR Cluj la începutul sezonului, Claudiu Petrila s-a impus imediat la Rapid București și acum a devenit definitiv fotbalistul clubului din Giulești.

 


Jucătorul a semnat un contract cu echipa de fotbal până în 2026.

„În vârstă de 23 de ani, Petrila a reușit să înscrie patru goluri în cele 14 meciuri jucate, oferind șase pase decisive.


Din vara anului trecut, Petrila îmbracă tricoul alb-vișiniu al Rapidului, și o va face până în 2026.

În carieră, pe lângă CFR Cluj și Rapid, Claudiu a mai evoluat un sezon la Sepsi OSK, unde a fost, de asemenea, împrumutat de către clujeni.


În prima parte a sezonului, mijlocașul de bandă a suferit o accidentare ce l-a ținut în afara terenului timp de trei luni, acesta revenind în meciul cu Oțelul Galați, din etapa #24.

Cel mai bine cotat jucător al Rapidului pe transfermarkt, cu o cotă de 1,8 milioane de euro, Petrila a evoluat un meci la naționala mare a României, în amicalul contra Sloveniei, din noiembrie 2022”, a transmis Rapid București.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu nu întelege forma slabă a lui Claudiu Petrila: „Așa lipsă de formă ca la el nu am mai văzut”

Vești bune pentru CFR Cluj! Claudiu Petrila a fost inclus în topul celor mai buni tineri dribleri din lume

abonare newsletter