Sport

Dan Petrescu nu întelege forma slabă a lui Claudiu Petrila: „Așa lipsă de formă ca la el nu am mai văzut”

Dan Petrescu nu înțelege lipsa de randament a lui Claudiu Petrila din acest sezon.

Claudiu Petrila a fost în scădere de formă în acest sezon /FOTO: CFR Cluj - Facebook Claudiu Petrila a fost în scădere de formă în acest sezon /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Antrenorul CFR Cluj Dan Petrescu este confuz în privința evoluției lui Claudiu Petrila, în vârstă de 22 de ani, care nu a reușit să aibă performanțe notabile în acest sezon. „Nu am mai văzut o formă atât de slabă la el”, a declarat „Bursucul".

 


Claudiu Petrila, considerat unul dintre cei mai promițători jucători ai CFR Cluj, nu a avut un sezon bun. A reușit să înscrie doar 3 goluri în 54 de meciuri, deși joacă în poziții ofensive, cel mai des ca extremă stânga.

Dan Petrescu este confuz în ceea ce privește situația fotbalistului său și nu înțelege de ce acesta nu a reușit să se remarce.


„L-am băgat pe toate pozițiile, în toate meciurile. Așa lipsă de formă ca la el nu am mai văzut. Și el știe asta și o recunoaște. Dar asta nu înseamnă că nu l-am băgat.

A avut și meciuri bune, dar nu constanță. Mă așteptam la mai multe de la el. Și el se aștepta, chiar înainte de meciul ăsta (n.r. - cu CSU Craiova, 1-1) am vorbit și mi-a spus că nu știe ce se întâmplă”, a precizat Petrescu pentru primasport.ro.


Un sezon precedent mai bun

În precedenta stagiune, 2021/2022, Petrila impresionase în tricoul vișiniu, cu 10 goluri și 5 assisturi în 41 de apariții.


În acest sezon, forma fotbalistului a fost în scădere. Tânărul mijlocaș de bandă a înscris doar 3 goluri din 58 de șuturi. Alte statistici importante despre evoluțiile sale în această stagiune:

  • Doar 20 de șuturi cadrate din 58 încercate;
  • 76% acuratețe a paselor;
  • 21 de centrări precise din 56 încercate;
  • A pierdut mingea de 279 de ori;
  • 50% dueluri ofensive câștigate dintre cele 365 în care a fost implicat;

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tensiune maximă la CFR Cluj. Echipa riscă să piardă locul de UEFA. Ioan Varga și-a anunțat retragerea din fotbal

Dan Petrescu ia în considerare plecarea din țară la finalul sezonului: „Normal că mă gândesc, am mai plecat o dată, tot din cauza arbitrilor”

Ultimele Stiri
abonare newsletter