Sport

Universitatea Cluj, învinsă acasă de UTA Arad cu 3-1, în Superligă

Universitatea Cluj a fost învinsă de UTA Arad cu scorul de 3-1 (2-1), duminică, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii de fotbal.

Meci între UTA Arad și Universitatea Cluj / Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Meci între UTA Arad și Universitatea Cluj / Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Kenyanul Eric Johana Omondi (13) a deschis scorul pe contraatac, după o eroare comisă de fundaşul argentinian Lucas Masoero. UTA şi-a majorat avantajul prin olandezul Kevin Luckassen (36), care a beneficiat de o greşeală a lui Bogdan Mitrea, celălalt fundaş central al clujenilor, scrie agerpres.ro.

 


„U” a redus din diferenţă prin Daniel Popa (45+4), cu un şut superb la colţul lung. Omondi a reuşit dubla după pauză (55), cu un şut înşelător la colţul lung, pe care slovacul Andrej Fabry a încercat să îl devieze, dar nu a părut să reuşească.

„U” a alergat după egalare, dar cei cu ocaziile mai mari au fost tot arădenii, portarul Plamen Iliev blocându-i pe rând pe Omondi (60) şi Luckassen (61).


Brazilianul Thalisson Kelven a marcat un gol în min. 6 al partidei, dar reuşita sa a fost anulată de VAR pentru ofsaid.

UTA a reuşit a doua victorie consecutivă, în timp ce „U” Cluj are două eşecuri la rând. UTA şi-a luat revanşa după ce Universitatea a câştigat în tur cu 1-0.


FC Universitatea Cluj - AFC UTA Arad 1-3 (1-2), Cluj Arena - Cluj-Napoca
Au marcat: Daniel Popa (45+4), respectiv Eric Johana Omondi (13, 55), Kevin Luckassen (36).
Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Romică Bîrdeş (Piteşti), Florian Alexandru Vişan (Galaţi); al patrulea oficial: Rareş George Vidican (Satu Mare)
Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Viorel Ilinca (Piteşti) - LPF

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Victorie dramatică (2:1) pentru CFR Cluj în deplasare cu Petrolul Ploiești, în Superligă

„U” Cluj a pierdut meciul cu Poli Iași și revine fără puncte din deplasare

Ultimele Stiri
abonare newsletter