Sport

Federico Anselmo, noul atacant argentinian al Universității Cluj

Universitatea Cluj l-a transferat pe atacantul Federico Anselmo, jucător cu peste 130 de meciuri în primele două ligi din Argentina.

„U” Cluj l-a transferat pe atacantul argentinian Federico Anselmo/Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com „U” Cluj l-a transferat pe atacantul argentinian Federico Anselmo/Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com

 

 


FC Universitatea Cluj face o nouă mutare și îl transferă pe atacantul argentinean Federico Anselmo, potrivit anunțului oficial făcut de clubul de fotbal. 

 


Crescut de clubul Estudiantes de La Plata, Federico Anselmo a debutat la seniori chiar în Liga Profesional (prima ligă din Argentina) la vârsta de 19 ani, în sezonul 2014/2015. A început să se remarce în următorul sezon, când a marcat cinci goluri în 14 meciuri pentru Atletico de Rafaela.

Timp de trei sezoane, Anselmo a îmbrăcat tricoul celor de la Quilmes Atletico Club. A bifat 88 de meciuri în al doilea eşalon din Argentina, marcând 28 de goluri. În 2021 a fost la un pas de promovare, echipa sa ajungând până în finala pentru promovare, unde a cedat la loviturile de departajare. Pe parcursul anului trecut, atacantul a reuşit să înscrie 11 goluri, fiind cel mai bun marcator al echipei.


A mai evoluat la Union Santa Fe (Argentina), Argentinos Juniors (Argentina), Independiente Santa Fe (Columbia), Deportivo Maldonado (Uruguay) şi Palestino (Chile).

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj a început anul 2024 cu un rezultat pozitiv. „Dinozaurii” Chipciu și Nistor, decisivi în victoria clujenilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter