Sport

CFR Cluj, pregătită să-și joace șansa din play-off. Mandorlini: „E un nou început și m-aș bucura să fie unul important”

La finalul cantonamentului din Spania, echipa lui Andrea Mandorlini este pregătită pentru un nou început și își propune să reducă din diferența de puncte din clasament.

CFR Cluj, final de cantonament în Spania/Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Facebook.com CFR Cluj, final de cantonament în Spania/Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Facebook.com

 

 


La finalul perioadei de pregătire înainte de reluarea campionatului, tehnicianul CFR Cluj, Andrea Mandorlini s-a arătat mulțumit de prestația echipei și de evoluția noilor jucători care au semnat cu echipa din Gruia. 

 


CFR Cluj își va juca „toate șansele” în play-off

Antrenorul CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a prezentat concluziile după cantonamentul echipei și a vorbit despre cum s-au descurcat noii jucători în Spania.

„A mers bine pregătirea, suntem mulțumiți. Eu sunt mulțumit de meciul amical cu Gent. Cred că mergem în direcția corectă și ne pregătim deja primul joc”, a declarat antrenorul CFR Cluj, Andrea Mandorlini, la finalul cantonamentului. 


Întrebat de transferurile realizate de CFR Cluj și jucătorii sosiți în Gruia, Mandorlini a declarat că este mulțumit de prestația acestora: 

CITEȘTE ȘI: 
Un nou transfer la CFR Cluj. Ivorianul Kader Keita ajunge în Gruia.

„Jucătorii nou-veniți sunt buni, motivați, vin la un club important, care va face totul pentru a reduce din diferența de puncte și care își va juca toate șansele în play-off. Keita e un jucător care deja juca, dar pentru El Kaddouri e mai dificil, el a făcut o pauză, dar are motivație. E un jucător de calitate și ne va ajuta. 


Perioada de mercato e încă deschisă. Eu cred că schimbări importante nu o să mai facem. Noi am avut noroc, ne-am antrenat, dar știu că la revenire situația va fi altfel. E un nou început și m-aș bucura să fie unul important”, a explicat Mandorlini. 

CFR Cluj a realizat mai multe transferuri în ultima perioadă. Ivorianul Kader Keita este al patrulea transfer al echipei CFR Cluj în această iarnă, după internaţionalul marocan Omar El Kaddouri (PAOK Salonic), fundaşul ucrainean Alan Aussi (Ponferradina) şi de fundaşul croat Petar Mamic (Zalgiris Vilnius). Echipa din Gruia s-a despărţit până acum de jucătorii Ziv Morgan şi Ievhen Konoplianka.


CFR Cluj se află pe poziția secundă a clasamentului Superligii, la opt puncte diferență de FCSB, care numără 44 de puncte. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj va pregăti în Spania partea a doua a sezonului

CFR Cluj anunţă al treilea său transfer din această iarnă. „Bun venit, Petar Mamić!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter