Sport

Yevgen Konoplyanka, atac dur la adresa CFR-ului: „Mi-au plătit un singur salariu din cinci”

Yevgen Konoplyanka și-a reziliat contractul cu CFR Cluj, miercuri, la mai puțin de șase luni după transferul în Gruia. Jucătorul ucrainean a atacat dur fosta lui echipă.

Yevgen Konoplyanka/ Foto:  Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Yevgen Konoplyanka/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj a anunţat, miercuri, că a reziliat de comun acord contractul cu fostul internaţional ucrainean Yevhen Konoplianka, care ajunsese la formaţia clujeană în vara anului trecut.


Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, l-a numit pe jucătorul ucrainean „o uriașă dezamăgire” și spunea că ucraineanul probabil nu mai are chef de fotbal. După ce și-a reziliat contractul cu formația din Gruia, extrema a explicat că a primit un salariu în aproape jumătate de an la CFR.


De asemenea, Konoplyanka a oferit o replică după ce în presă s-a scris că Ioan Varga nu crede în accidentările sale.

„Un nonsens total (faptul că și-ar fi inventat accidentările - n.red.). Să se uite câte meciuri am stat pe bancă atunci când eram 100% pregătit să joc. Dacă nu eram apt, atunci nu aș fi fost pe bancă.
Clubul mi-a plătit un singur salariu dintre cele cinci. Încă nu s-a rezolvat situația cu mine. Ce planuri am? Vreau să petrec o săptămână cu familia, iar apoi mă voi gândi la viitor”, a spus Yevgen Konoplyanka, potrivit sport.ua.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj va pregăti în Spania partea a doua a sezonului

Ermal Krasniqi a spus de ce a semnat cu Rapid după despărțirea de CFR Cluj: „Vreau să joc cât mai repede”

abonare newsletter