Sport

Monica Niculescu și Cristina Bucșa au câștigat titlul în proba de dublu la Angers

Perechea româno-spaniolă Monica Niculescu/Cristina Bucşa s-a impus în finala de dublu de la Angers (WTA125) în fața echipei formate din Anna Danilina (Kazahstan)/Alexandra Panova (Rusia).

Monica Niculescu&Cristina Bucsa, victorie în finala WTA 125 Angers (Franța)/Foto: TennisRomania.com Facebook.com Monica Niculescu&Cristina Bucsa, victorie în finala WTA 125 Angers (Franța)/Foto: TennisRomania.com Facebook.com

 

 


Niculescu şi partenera sa, născută la Chişinău, au obținut victoria, scor 6-1, 6-3, după un meci ce a durat puțin peste o oră (64 min.).

 


Pentru Monica Niculescu, victoria de la Angers înseamnă trofeul cu numărul 39 în întreaga carieră, - 23 simplu și 16 la dublu.

Perechea româno-spaniolă Monica Niculescu/Cristina Bucşa a obținut victoria după ce s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis WTA 125 de la Angers (Franţa), dotat cu premii totale de 100.000 de euro, după ce au întrecut, sâmbătă, cuplul Natela Dzalamidze (Georgia)/Angelica Moratelli (Italia) cu 6-3, 6-2.


Monica Niculescu şi Cristina Bucșa au fost recompensate cu un cec de 5.220 de euro şi 160 de puncte WTA la dublu.

Pentru Niculescu este primul titlu la dublu obţinut în acest an, după ce a jucat finale la Bad Homburg (WTA 250) alături de japoneza Eri Hozumi, la BCR Iaşi Open (WTA 125) alături de Irina Bara şi la Washington (WTA 500) alături de chiliana Alexa Guarachi.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Victorie uriașă pentru România în fața Cehiei, scor 3-2. Irina Begu și Monica Niculescu au adus victoria, la dublu

Ultimele Stiri
abonare newsletter