Sport

Acuzații lansate la adresa antrenorul CFR, Andrea Mandorlini: „Asta înseamnă umilință, să te scoată la încălzire și să nu te folosească”

Tatăl jucătorului CFR Cluj Ciprian Deac lansează acuzații dure la adresa antrenorului clubului: „Mandorlini l-a umilit în casa lui!”.

Ciprian Deac este umilit de noul antrenor al CFR Clu, susține tatăl mijlocașului. Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook Ciprian Deac este umilit de noul antrenor al CFR Clu, susține tatăl mijlocașului. Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook

 

 


Tatăl lui Ciprian Deac, Ioan Deac, îl acuză pe antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, că i-a umilit fiul prin tratamentul la care l-a supus în ultima perioadă. Declarațiile vin după ce, în ultimele 3 partide, mijlocașul a strâns doar 14 minute jucate și nu a mai fost deloc titular în ultima lună. 

 


Situația prin care trece Ciprian l-a iritat la culme pe tatăl acestuia, Ioan, care i-a reproșat antrenorului Andrea Mandorlini lipsa de transparență, într-un interviu la Fanatik

„E lipsă de respect ce face Mandorlini”

Ioan Deac îl acuză pe antrenorul italian că îl umilește pe fiul său:


„Exact nu vă poate spune decât domnul Mandorlini ce se întâmplă. Asta e deranjant, pentru că nu există comunicare. Înțelegeți? Deci, în afara lipsei de respect față de el și a umilinței la care e supus, nu există comunicare. Într-o țară normală, într-un stat normal, într-un club normal, antrenorul, dacă supune un jucător la tratamentul la care l-a supus pe Ciprian, trebuia să vină cu argumente. Să spună: «Nu îmi place cum te pregătești, nu intri în viziunea mea, nu ești în conceptul meu».

Sunt anumite jocuri în care el îl scoate de la începutul meciului la încălzire... În meciul cu U Cluj nu l-a băgat deloc, s-a încălzit tot meciul. La meciul de la Iași, ultimul, l-a scos la încălzire de la primirea primului gol și l-a băgat în minutul 82 (n.r. - a fost minutul 85). Deci asta înseamnă umilință, să te scoată la încălzire și să nu te folosească.


În cursul săptămânii trecute, ca orice antrenor, își formează primul 11. Într-un club normal, lotul se formează după randamentul jucătorilor din cursul săptămânii. Ciprian a fost în primul 11 și vineri, la ultima zi de antrenament, a schimbat, l-a băgat pe Tachtsidis, care nu se antrenase toată săptămâna!

Ciprian e supărat pentru că ceea ce se întâmplă e lipsă de respect față de el. Dacă nu mai ai nevoie de un jucător, îl anunți... Îi spui: «Măi, nu mai am nevoie de tine. Dacă îți convine statutul, bine. Dacă nu, decizia îți aparține»”, a afirmat Ioan Deac pentru Fanatik.


„Schimbarea a intervenit după ce Mandorlini și-a adus jucătorii din Italia”

Tatăl fotbalistului bănuiește că italianul l-a îndepărtat pe Ciprian pentru a le face loc jucătorilor pe care i-a adus în vară.

„După meciul cu U Cluj, Ciprian a plecat de la stadion și i-a trimis un mesaj. Și i-a spus că-i pare rău că s-a ajuns aici, ca să fie umilit el și familia lui. Nu i-a răspuns nimeni. Schimbarea a intervenit după ce a început domnul Mandorlini să aducă jucătorii lui din Italia. Înțelegeți? A schimbat sistemul de joc, a făcut sistemul de joc pentru jucătorii pe care i-a adus dânsul. În momentul când forțezi jucătorii care nu sunt apți nici medical, nici fizic, îi forțezi meci de meci, asta denotă ceva. Înțelegeți? Asta denotă ceva”, a adăugat tatăl mijlocașului de la CFR Cluj.

Un gol și un assist a reușit Deac în acest sezon, în 12 apariții, un total de 448 de minute jucate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mai puțin de o săptămână până la derby-ul Clujului. Ciprian Deac: „Se întâlnesc două echipe de tradiție”

abonare newsletter