Sport

U-BT Cluj-Napoca, o nouă victorie în campionat, împotriva CSM Galați

Victorie pentru U-BT Cluj-Napoca în campionat.

U-BT Cluj-Napoca-CSM Galați, scor catgoric 117-100/Foto: U-BT Cluj-Napoca Facebook.com U-BT Cluj-Napoca-CSM Galați, scor catgoric 117-100/Foto: U-BT Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


U-BT Cluj-Napoca a obţinut o nouă victorie, vineri, în etapa a 7-a a Ligii Naţionale de baschet masculin.

 


Campioana U-BT Cluj-Napoca a învins-o pe CSM Galaţi cu scorul de 117-100, în deplasare. MVP-ul echipei ardelene a fost Emanuel Căţe, cu 20 de puncte şi 10 recuperări, Eduard Roschnafsky a contribuit cu 17 p, 6 rec, iar Mihai Marius Măciucă a adăugat 17 p, 4 rec.

Marlon James Ruffin, cu 28 p, 4 rec, 5 pd, s-a remarcat de la gazde.


„Am controlat meciul în totalitate, venind după o deplasare grea, din Grecia. Am fost pe drumuri ieri toată ziua și nu ne-am antrenat. Din fericire, lucrurile au decurs bine, am folosit toți jucătorii și sunt mulțumit. Acum vom merge acasă, ne vom odihni și apoi vom pregăti cu atenție meciul împotriva celor de la Ulm”, a declarat antrenorul echipei, Mihai Silvășan. 

U-Banca Transilvania a ajuns joi seara în țară din deplasarea efectuată în Grecia, iar vineri, 3 noiembrie, a înregistrat o nouă victorie în deplasare. 


Următorul meci al clujenilor de la U-BT este programat în 8 noiembrie, de la ora 19:00, cu echipa germană Ratiopharm ULM. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zi de meci pentru U-BT Cluj-Napoca. Clujenii încearcă să-și mențină poziția de lideri în Liga Națională

Ultimele Stiri
abonare newsletter