Sport

Zi de meci pentru U-BT Cluj-Napoca. Clujenii încearcă să-și mențină poziția de lideri în Liga Națională

U-Banca Transilvania a ajuns joi seara în țară din deplasarea efectuată în Grecia, iar vineri, 3 noiembrie, are deja un nou meci.

U-Banca Transilvania a ajuns joi seara în țară din deplasarea efectuată în Grecia, iar vineri, 3 noiembrie, are deja un nou meci/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-Banca Transilvania a ajuns joi seara în țară din deplasarea efectuată în Grecia, iar vineri, 3 noiembrie, are deja un nou meci/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania a ajuns joi seara în țară din deplasarea efectuată în Grecia, iar vineri, 3 noiembrie, are deja un nou meci. Baschetbaliștii se vor duela cu CSM Galați. Fluierul de start se va da la ora 18:30.

 


Richard și compania s-au întors în România cu moralul ridicat, după ce au obținut o victorie mare pe terenul celor de la Aris Salonic. A fost a patra victorie înregistrată până acum de U-Banca Transilvania în grupă, acolo unde ocupăm locul doi. Doar Gran Canaria are un bilanț mai bun decât campionii României.

Ardelenii caută să continue seria succeselor în Liga Națională, acolo unde sunt lideri în clasament. În plus, planul lorse rezumă la păstrarea unui nivel ridicat de concentrare în vederea meciului cu echipa din Galați. Trupa dunăreană a bifat un singur rezultat pozitiv și a cedat alte patru etape. 


Ultima dată, sportivii antrenați de Florin Nini au pierdut cu Corona Brașov, scor 88-82. Marlon Ruffin este principalul remarcat al celor de la CSM Galați, prin medii de 21.0 puncte, 4.4 recuperări și 2.6 pase decisive. În lot se mai regăsesc doi americani, un georgian și un sloven, iar la capitolul români, viitorii noștri adversari mizează pe Marius Ciotlăuș, Sebastian Ionescu sau Andrei Calenic. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj caută a patra victorie în EuroCup. Baschetbaliștii vor înfrunta o echipă recunoscută pentru fanii săi fanatici.

U-BT Cluj-Napoca, victorie în fața lui CSM Târgu Jiu. Clujenii domină în Grupa A.

Ultimele Stiri
abonare newsletter