Sport

Jaqueline Cristian a părăsit Transylvania Open. Românca, învinsă de Eva Lys care a eliminat-o în primul tur și pe Sorana Cîrstea

Jucătoarea româncă de tenis Jaqueline Cristian a fost învinsă neaşteptat de germanca Eva Lys, în optimile de finală ale turneului Transylvania Open.

Jucătoarea româncă de tenis Jaqueline Cristian a fost învinsă neaşteptat de germanca Eva Lys/ Transylvania Open Jucătoarea româncă de tenis Jaqueline Cristian a fost învinsă neaşteptat de germanca Eva Lys/ Transylvania Open

 

 


Jucătoarea româncă de tenis Jaqueline Cristian a fost învinsă neaşteptat de germanca Eva Lys cu 2-6, 7-5, 6-2, joi seara, în optimile de finală ale turneului Transylvania Open (WTA 250), găzduit de BT Arena din Cluj-Napoca şi dotat cu premii totale de 259.303 dolari.

 


Jaqueline Cristian (25 ani, 97 WTA) s-a înclinat după două ore şi 38 de minute, deşi a avut meciul în mână de mai multe ori.

CITEȘTE ȘI:
Emoții și meciuri dramatice la Transylvania Open. Jaqueline Cristian a câștigat primul ei meci din turneu

Românca a dominat primul set, pe care şi l-a adjudecat cu scorul de 6-2. Jaqueline Cristian a controlat prima parte a setului secund, a condus cu 2-0, 3-1, 4-2 şi 5-3, a ratat o minge de meci la 5-4, dar a pierdut cu 5-7, după patru ghemuri consecutive câştigate de Lys (21 ani, 133 WTA). Jaqueline Cristian a început bine şi setul decisiv, a condus cu 2-0, dar apoi jocul său s-a rupt şi, pe fondul greşelilor în lanţ, s-a înclinat cu 2-6.


Românca a reuşit 6 aşi, dar şi 4 duble greşeli, încheind cu mai multe puncte la total, 105-103. Jaqueline Cristian s-a ales cu un cec de 4.220 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Lys a reuşit a doua surpriză la Transylvania Open, după ce în primul tur a învins o altă româncă, Sorana Cîrstea, principala favorită, cu 6-3, 6-3. România are două reprezentante în sferturile de finală, pe Ana Bogdan şi Gabriela Ruse.


Rezultatele de joi:
Simplu, turul II (optimi de finală)
Emiliana Arango (Columbia) - Jil Teichmann (Elveţia) 6-3, 6-3
Tamara Korpatsch (Germania) - Jodie Burrage (Marea Britanie/N.8) 2-6, 6-2, 7-6 (7/5)
Elena Gabriela Ruse - Anna Bondar (Ungaria) 7-6 (7/4), 6-2
Ana Bogdan (N.5) - Nikola Bartunkova (Cehia) 4-6, 7-6 (7/5), 7-5
Eva Lys (Germania) - Jaqueline Cristian 2-6, 7-5, 6-2
Dublu, sferturi de finală
Dalila Jakupovic (Slovenia)/Irina Hromaceva (Rusia) - Greet Minnen/Yanina Wickmayer (Belgia/N.3) 6-1, 6-2
Leolia Jeanjean (Franţa)/Valeria Strahova (Ucraina) - Anna Bondar (Ungaria)/Kimberly Zimmermann (Belgia/N.2) 7-6 (7/1), 7-5

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, eliminată de la Transylvania Open. Era principala favorită

Transylvania Open, turneul WTA 250 al anului! „Mulțumiri echipei din Cluj-Napoca (și localnicului Dracula)”

abonare newsletter