Sport

Radoslav Dimitrov, out de la „U” Cluj în mijlocul sezonului. Jucătorul a venit doar în această vară la echipă

Echipa de fotbal Universitatea Cluj a ajuns, marţi, la un acord cu fundaşul dreapta bulgar Radoslav Dimitrov în privinţa rezilierii contractului.

Fundaşul dreapta bulgar Radoslav Dimitrov / Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Fundaşul dreapta bulgar Radoslav Dimitrov / Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Echipa de fotbal Universitatea Cluj a ajuns, marţi, la un acord cu fundaşul dreapta bulgar Radoslav Dimitrov în privinţa rezilierii contractului, a anunţat clubul, miercuri, pe pagina sa de Facebook.
 

„FC Universitatea Cluj a ajuns, marți, la un acord cu fundasul Radoslav Dimitrov privind rezilierea contractului”, a transmis „U” Cluj.


CITEȘTE ȘI:
Fetele de la U Olimpia Cluj întâlnesc Slavia Praga, în play-off-ul UEFA Women’s Champions League!

Dimitrov, venit în această vară de la Sepsi OSK, a adunat opt partide pentru „U”, dintre care 7 în Superligă şi unul în Cupa României.

Radoslav Dimitrov (35 ani) şi-a început cariera la Litex, apoi a jucat la Montana, Sportist Svoge, Slavia Sofia, Levski Sofia, Lokomotiv Plovdiv, FC Botoşani, Universitatea Craiova, Sepsi OSK, Universitatea Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Nistor a adus victoria echipei „U” Cluj contra Sepsi. Sabău: „A fost un meci tactic”

A murit Paul Grăjdeanu, fost jucător al „U” Cluj în finala Cupei câștigată din 1965: „Echipa din ceruri e tot mai valoroasă!”

abonare newsletter