Sport

Fetele de la U Olimpia Cluj întâlnesc Slavia Praga, în play-off-ul UEFA Women’s Champions League!

Echipa U Olimpia Cluj va disputa prima manșă din play-off-ul UEFA Women’s Champions League. Meciul va fi contra echipei Slavia Praga.

Fetele de la U Olimpia Cluj/ Foto: Gabor Istvan/U Olimpia Cluj Facebook.com Fetele de la U Olimpia Cluj/ Foto: Gabor Istvan/U Olimpia Cluj Facebook.com

 

 


Miercuri, 11 octombrie, U Olimpia Cluj va disputa prima manșă din play-off-ul UEFA Women’s Champions League. Campioana României va întâlni formația cehă Slavia Praga, de la ora 19:00.

 


Conducerea clubului „U” Cluj a transmis fetelor un mesaj de încurajare.

„Astăzi, de la ora 19:00, le ținem pumnii fetelor noastre în manșa tur din play-off-ul UEFA Women's Champions League
După ce a trecut de Spartak Myjava (Slovacia) și Qiryat Gat (Israel), U Olimpia Cluj se va duela în ultima fază înainte de grupe cu Slavia Praga.
Returul va avea loc pe 18 octombrie, de la ora 18:00, pe Cluj Arena”, a transmis conducerea clubului de fotbal.


Potrivit FRF, partida se va disputa în Praga, pe Eden Arena.

„Contează fiecare minut din cele 180”

Carmen Marcu, atacantul campioanei U Olimpiei Cluj a declarat înaintea jocului că acesta va fi unul dificil și că fiecare minut va conta.


 „Meciul contra celor de la Slavia Praga va fi unul dificil și, în același timp, o adevărată provocare pentru noi. Odată intrate în Runda 2, nivelul crește și întâlnim echipe mult mai puternice decât cele din campionatul intern. Asta ne motivează să luptăm pentru fiecare minge și să ne dorim victoria.

Nu avem decât de câștigat, deoarece dobândim experiență pentru a ne dezvolta personal, dar și ca joc la nivel de echipă. Sperăm să facem un meci frumos și să profităm de fiecare ocazie invită. Vor fi două meciuri și contează fiecare minut din cele 180”, a declarat Carmen Marcu.


CITEȘTE ȘI:
Olimpia Cluj s-a calificat dramatic în turul al doilea al Ligii Campionilor

Jucătoarea Sonia Bumbar a declarat că echipa va da totul ca să câștige meciul de miercuri seară.

„Va fi un meci greu, întâlnim un adversar de calibru, dintr-o țară unde fotbalul feminin are două reprezentante în Europa. Cu toate acestea cu siguranță o să dăm totul până în ultimul minut pentru a scoate un rezultat cât mai bun. Suntem conștiente de nivelul din Champions League și vom trata cu maximă seriozitate aceste două meciuri”, a transmis Sonia Bumbar.

Alin Cioban, președintele executiv al clubului clujean, a completat declarațiile celor două jucătoare.

 „Întâlnim una dintre cele mai dificile adversare posibile în această fază de UEFA Women’s Champions League. Acest lucru nu trebuie să ne sperie, ci să ne motiveze să arătăm că avem valoare și cu echipe de top din Europa. Îmi pare rău că nu putem avea toate jucătoarele valide în aceste două partide, dar sunt convins că cele care vor intra pe teren vor da totul să ne calificăm în faza grupelor.

Când am decis să ne implicăm în acest sport, acest tip de meciuri ne-am dorit să avem, meciuri care dovedesc și stabilesc ierarhii în fotbalul feminin internațional. Acum că le și avem este extraordinar, iar atmosfera creată în jurul acestor partide sper să le motiveze pe sportivele noastre tinere, iar orice emoție să fie înlocuită de entuziasm”, a transmis Alin Cioban.

Calendarul competiției:

Tragerea la sorți a grupelor: 20 octombrie – Nyon, Elveția
Faza grupelor: 14/15 noiembrie – 30/31 ianuarie
Extragerea pentru sferturile de finală și semifinalale: 6 februarie, Nyon, Elveția
Sferturile de finală: 19/20 martie și 27/28 martie
Semifinale: 20/21 aprilie și 27/28 aprilie
Finala se va juca pe stadionul „San Mamés”, din Bilbao, Spania, data de desfășurare urmând a fi comunicată ulterior.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Victorie cu 11-0 pentru Olimpia Cluj în restanța cu Baia Mare

„Bătaie” mare pe Cluj Arena. Olimpia vrea să joace în preliminariile Champions League imediat după Untold

Ultimele Stiri
abonare newsletter