Sport

Arbitrul clujean Horațiu Feșnic, delegat la un meci din UEFA Europa League

Arbitrul clujean Horațiu Feșnic va conduce de la centru meciul dintre Aris Limassol, campioana în exercițiu a Ciprului, și Glasgow Rangers, vicecampioana Scoției, partidă din grupele UEFA Europa League.

Horațiu Feșnic la partida dintre FCBS și Rapid București din sezonul trecut/ Foto: FCSB - Facebook Horațiu Feșnic la partida dintre FCBS și Rapid București din sezonul trecut/ Foto: FCSB - Facebook

 

 


Potrivit frf.ro, „centralul” român va conduce partida Aris Limassol (Cipru) – Rangers (Scoția), din grupa C a UEFA Europa League.

 


Horațiu Feșnic va fi ajutat de asistenții Valentin Avram și Alexandru Cerei, de al patrulea oficial Andrei Chivulete, în timp ce în camera VAR se vor afla Ovidiu Hațegan și Cătălin Popa.

CITEȘTE ȘI:
Gigi Becali spune că va vinde FCSB-ul din cauza greșelilor de arbitraj ale lui Horațiu Feșnic. Cum a reacționat patronul după ce a aflat că arbitrul a fost fotbalist la CFR Cluj

Partida se va juca joi, 5 octombrie, de la ora 19:45, pe Limassol Stadium. Din grupa C mai fac parte echipele Sparta Praga (Cehia) și Real Betis (Spania).


Horațiu Feșnic, suspendat o lună după partida Rapid - FCSB 

Horațiu Feșnic a fost acuzat de mai mulți oameni din fotbalul românesc că, la meciul dintre Rapid și FCSB din play-off-ul sezonului trecut, câștigat de giuleșteni cu scorul de 1-0, „i-a iertat” pe „alb-vișinii” de primirea a două cartonașe roșii.

După acel joc, Horațiu Feșnic a fost suspendat de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) și nu a mai fost programat o lună la alte partide. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sepsi OSK speră la o victorie împotriva echipei CFR Cluj. Antrenor: „Trebuie să ne recăpătăm moralul, iar cu CFR e o ocazie să ne revenim”

„U” Cluj a adus un nou jucător în lotul echipei. Atacantul olandez Elvis Manu, transferat de la o echipă din Bulgaria

abonare newsletter