Sport

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Remiză în Gruia într-un meci cu multe faze spectaculoase

CFR Cluj și Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din etapa a treia a SuperLigii.

CFR Cluj și Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din etapa a treia a SuperLigii. Foto: Facebook Fotbal Cluj CFR 1907 Cluj CFR Cluj și Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din etapa a treia a SuperLigii. Foto: Facebook Fotbal Cluj CFR 1907 Cluj

 

CFR Cluj a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova, 1-1 (1-1), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a treia a Superligii de fotbal.


Oaspeţii au deschis scorul prin Alexandru Creţu (10), care a reluat din şase metri centrarea lui Alexandru Mitriţă. CFR a restabilit egalitatea în min. 36, când Emmanuel Yeboah a trimis acrobatic în poartă centrarea lui Panagiotis Tachtsidis. Ambele echipe şi-au creat ocazii bune de gol în această partidă spectaculoasă, încheiată cu un rezultat echitabil.

În min. 8, portarul Laurenţiu Popescu a apărat lovitura de cap a lui Karlo Muhar. Acelaşi Popescu s-a opus la şutul lui Muhar (19). Ermal Krasniqi (36) a trimis un şut la colţul lung, dar mingea a trecut puţin alături. Universitatea a ratat şansa de a intra la pauză în avantaj, după ce Andrei Ivan a trimis puţin pe lângă poarta goală (43).


Oaspeţii au început în forţă repriza secundă, iar portarul Răzvan Sava a respins şutul trimis de Creţu din marginea careului (46). Nicuşor Bancu a respins de două ori de lângă bară (48), la mingile trimise de Anton Kresic, respectiv Yeboah. Fundaşii centrali ai craiovenilor au avut şi ei situaţii notabile, dar Sava a respins lovitura de cap a lui Raul Silva (57), în timp ce Gjoko Zajkov (68) a reluat cu capul pe lângă ţintă. Gazdele au avut ultima ocazie clară de gol, prin Jefte Betancor (76), al cărui şut din marginea careului mic a fos respins de Popescu.

Laurențiu Reghecampf are o săptămână pe banca celor de la Universitatea Craiova și a declarat că în Gruia va încerca să profite de oboseala clujenilor, joi egalii Adaneispor (1-1), în Conference League.


Meciul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria lui Dragu Bădin, campion cu Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, care a decedat duminică. Dragu Bădin a evoluat trei sezoane la Universitatea Craiova, făcând parte din prima echipă ce aducea un titlu Ştiinţei. În cele trei sezoane petrecute în tricoul alb-albastru, Bădin a bifat 70 de prezenţe, reuşind să marcheze trei goluri, scrie Agerpres.

Clubul CFR 1907 Cluj a anunţat, duminică, transferul mijlocaşului defensiv Isaac Nortey. Fotbalistul din Ghana a evoluat în ultimele două sezoane în Israel, la Hapoel Umm al-Fahm şi Maccabi Bnei Reineh, pentru ultima formaţie bifând, în sezonul precedent, 14 meciuri în prima ligă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Laurenţiu Reghecampf, speriat de meciul cu CFR Cluj: „Sper ca băieţii noştri să aibă o altă atitudine”

CFR Cluj, remiză în primul meci din Conference League. Adana Demirspor a egalat după pauză

Ziua și transferul la CFR Cluj. Un jucător de la academia celor de la Dinamo Zagreb sosește în Gruia

Ultimele Stiri
abonare newsletter