Sport

Andrea Mandorlini este noul antrenor al CFR Cluj. „Bine ai venit în Gruia!”

CFR Cluj a făcut anunțul mult așteptat de fani. Andrea Mandorlini revine în Gruia pentru a antrena echipa clujeană după plecarea lui Dan Petrescu.

Oficial. Andrea Mandorlini revine pe banca tehnică din Gruia, pentru CFR Cluj/Foto: Fotbal Club CFR 1907 Cluj Facebook.com Oficial. Andrea Mandorlini revine pe banca tehnică din Gruia, pentru CFR Cluj/Foto: Fotbal Club CFR 1907 Cluj Facebook.com

 

 


Andrea Mandorlini a venit în Cluj weekendul trecut pentru a discuta ultimele detalii cu reprezentanții echipei din Gruia în vederea semnării contractului. Mandorlini a mai pregătit echipa clujeană în anii 2009-2010.

 


Vineri, CFR Cluj a făcut anunțul oficial: Andrea Mandorlini este noul antrenor al feroviarilor!

„Bine ai revenit în Gruia, Andrea Mandorlini!”, au notat cei de la CFR Cluj pe pagina de Facebook a clubului. 


„Țelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani, alături de vasta experiență și profesionalismul lui Andrea Mandorlini, vor face echipă în noul sezon competițional! Tehnicianul care a făcut posibil, în 2010, al doilea event din istoria CFR Cluj se întoarce pe banca tehnică din Gruia”, a notat CFR Cluj în mesajul de bun venit. 

Oficial. Andrea Mandorlini este noul antrenor al CFR Cluj/Foto: Fotbal Club CFR 1907 Cluj Facebook.com

Andrea Mandorlini vine din Serie C. Este un antrenor apreciat și a câștigat un titlu alături de CFR Cluj iar apoi a revenit în Italia, la Verona, cu care a înregistrat un parcurs formidabil, promovarea din Serie C până în Serie A.


Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj în această vară, după ce echipa din Gruia s-a clasat pe locul al treilea în play-off-ul SuperLigii. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Andrea Mandorlini ar putea fi noul antrenor al CFR Cluj! Ajunge din Italia la Cluj-Napoca în acest weekend

Misiune dificilă pentru Andrea Mandorlini la CFR: „O să-i fie foarte greu”

abonare newsletter