Sport

Patru arbitri din România vor oficia la EURO U21. Clujul va găzdui meciurile din grupa D

Patru arbitri români au fost selectaţi să oficieze la Campionatul European de tineret Under-21 din România şi Georgia, care va avea loc în perioada 21 iunie - 8 iulie.

Patru arbitri români au fost selectaţi să oficieze la Campionatul European de tineret Under-21 din România şi Georgia, care va avea loc în perioada 21 iunie - 8 iulie/ Foto: Echipa națională de fotbal a României - Facebook Patru arbitri români au fost selectaţi să oficieze la Campionatul European de tineret Under-21 din România şi Georgia, care va avea loc în perioada 21 iunie - 8 iulie/ Foto: Echipa națională de fotbal a României - Facebook

 

 


Patru arbitri români au fost selectaţi să oficieze la Campionatul European de tineret Under-21 din România şi Georgia, care va avea loc în perioada 21 iunie - 8 iulie, a anunţat, miercuri, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial.

 


Astfel, la partidele din Georgia, din grupele A şi C, va fi prezentă o brigadă formată din Horaţiu Feşnic, care va fi ajutat de către asistenţii Valentin Avram şi Alexandru Cerei, în timp ce la partidele pe care le va găzdui ţara noastră, contând pentru grupele B şi D, Andrei Chivulete este unul dintre cei doi arbitri de rezervă.

România găzduieşte Campionatul European de tineret Under-21 din 2023, cel mai important turneu continental al anului, iar meciurile se joacă la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Turneul final UEFA Under-21 Championship se va desfăşura în România şi Georgia în perioada 21 iunie - 8 iulie.


Bucureştiul va găzdui toate cele şase meciuri din Grupa B, în care se află România, Spania, Croaţia şi Ucraina, cât şi un sfert de finală şi o semifinală. Cluj-Napoca va găzdui meciurile Grupei D, din care fac parte Franţa, Italia, Elveţia şi Norvegia, cât şi un sfert de finală. Selecţionata României, condusă de Emil Săndoi, efectuează între 5 şi 14 iunie un stagiu de pregătire în Italia, la Bagno di Romagna.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alți bani pentru un alt gazon! Cluj Arena nu este (încă) pregătită pentru meciurile din Campionatul European de fotbal U21!

Doi jucători de la CFR Cluj, în lotul preliminar al naționalei U21 pentru Campionatul European

abonare newsletter