Sport

CFR nu mai oferă bilete online gratis la meciul de mâine. Clubul, sabotat de fanii „U" Cluj?

CFR Cluj a decis să ofere bilete cu titlu gratuit la meciul cu FCU Craiova 1948, la tribuna 1 și tribuna 2, dar între timp, clubul a decis să suspende vânzarea online a biletelor.

CFR Cluj trebuie să câștige meciul de mâine dacă vrea în Europa. Foto Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ CFR Cluj trebuie să câștige meciul de mâine dacă vrea în Europa. Foto Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

 

Clubul CFR Cluj a fost sabotat de fanii marii rivale locale, FC Universitatea Cluj, înaintea barajului decisiv pentru ultimul loc de cupe europene, împotriva lui FCU Craiova 1948, de joi seară. 


Mai mulți fani ai „șepcilor roșii” au comandat biletele cu titlu gratuit puse spre comercializare de clubul CFR Cluj, motiv pentru care trupa din Gruia a sistat posibilitatea achiziționării de tichete, informație arătată și într-un comunicat postat pe facebook de alb-vișinii. 

„Din cauza unor persoane care au profitat cu rea-credință de faptul că biletele pentru meciul de baraj sunt cu titlu gratuit, și le-au comandat într-un un număr nejustificat, am decis să oprim achiziționarea tichetelor online pentru meciul de joi seara, cu FC U Craiova 1948. Pentru cei care încă nu au apucat să le obțină, vă invităm să ridicați biletele disponibile mâine, 1 iunie, în intervalul 16:00-20:30, de la casele de la stadion! Le mulțumim tuturor suporterilor bine intenționați care și-au procurat, până acum, biletele gratuite pentru acest meci!”, este comunicatul celor de la CFR Cluj, postat pe pagina oficială de Facebook.


Potrivit unor surse ale Gazetei Sporturilor, fanii celor de la FC Universitatea Cluj au hotărât să își saboteze rivala locală în semn de răzbunare pentru gesturile făcute de fanii lui CFR Cluj după ce „șepcile roșii” au pierdut finala Cupei României Betano, în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. 

Imediat după ce finala de la Sibiu se încheiase, mai mulți suporteri ai celor de la CFR Cluj s-au strâns în fața Cluj Arena, casa Universității, și au dat cu artificii, sărbătorind eșecul rivalilor. Fanii „feroviarilor” au afișat și un banner ironic la adresa lui U Cluj: „La juma' de secol după / V-ați pi**t pe ea de cupă”. Ultimul trofeu major al „studenților” a fost cucerit în sezonul 1964-1965: Cupa României.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, înfrângere în fața Farul Constanța, scor 2-1. Intră la baraj cu FCU Craiova pentru Conference League

CFR - U Craiova 1948, finala pentru preliminariile Conference League! Intrarea suporterilor la meci, liberă

CFR Cluj, inclusă într-un top realizat de UEFA! Elevii lui Dan Petrescu au excelat în Conference League la acest capitol

abonare newsletter