Sport

George Țucudean, despre situația financiară de la CFR Cluj: „Probleme erau și când eram eu acolo”

Fostul atacant al CFR Cluj și-a exprimat părerea despre actuala situație financiară de la CFR Cluj.

George Țucudean în tricoul CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj - Facebook George Țucudean în tricoul CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 


George Țucudean a strâns cinci titluri de campion în fotbalul românesc, dintre care trei au fost obținute alături de CFR Cluj.


 

Fostul fotbalist, în vârstă de 32 de ani, a decis să se retragă din fotbal acum trei ani din cauza problemelor de sănătate legate de inima sa. Cu toate că a trecut prin două intervenții chirurgicale, atacantul nu a simțit încredere și siguranță atunci când s-a întors la antrenamente, astfel că a decis să pună punct carierei sale sportive.


Primul titlu de campion l-a câștigat George Țucudean în 2015, purtând tricoul echipei FCSB. Ulterior, în 2018, a obținut un alt titlu cu echipa Viitorul, care în prezent poartă numele de Farul Constanța. Țucudean și-a exprimat opinia despre situația financiară de la CFR Cluj, subiect care a generat numeroase dezbateri de-a lungul anilor.

„Zilele trecute se lăudau că au redus salariile cu multe sute de mii de euro. Probleme erau și când eram eu acolo, când era Conceicao antrenor.


Parcă se săturase lumea, dar uite că am câștigat toate meciurile și am condus tot campionatul. Și atunci se vorbeau de probleme financiare, dar uite că s-au găsit resurse", a explicat Țucudean pentru digisport.ro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pentru ce sumă ar fi dispus Neluțu Varga să renunțe la CFR Cluj: „Nu se compară cu FCSB!”

CFR Cluj a pierdut în fața FCSB pe o Arenă Națională plină de suporteri

Ultimele Stiri
abonare newsletter