Sport

Universitatea Cluj și suporterii săi, gest de caritate pentru fostul președinte al clubului, Dan Crăciun: „Are nevoie de noi”

Universitatea Cluj împreună cu peluza „Șepcile Roșii” au scos la licitație un tricou pentru a-l ajuta pe fostul președinte al clubului.

Jucătorii „U” Cluj împreună cu tricoul scos la licitație /FOTO: Șepcile Roșii - Facebook Jucătorii „U” Cluj împreună cu tricoul scos la licitație /FOTO: Șepcile Roșii - Facebook

 

 


Suporterii Universității Cluj, împreună cu clubul, sar în ajutorul fostului președinte al „studenților” Dan Crăciun. Acesta este internat la un azil de bătrâni din Câmpia Turzii și are o stare de sănătate precară. 

 


Astfel, peluza „șepcile roșii” scoate la licitație un tricou de joc al lui Alex Chipciu, semnat de toată echipa Universității Cluj.

„Faptele bune și ajutorul pe care îl dăruim celor aflați în nevoie, ne înnobilează și ne luminează viața! Licităm tricoul lui Alex Chipciu, semnat de toată echipa Universității Cluj. Domnul profesor și medic, fost președinte al Universității Cluj și arbitru FIFA, Dan Dragoș Crăciun, are nevoie de noi! Dânsul se află internat la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Câmpia Turzii , într-o stare de sănătate precară pe care o gestionează cu greu mai ales în urma amputării piciorului.


Licitația începe de la 800 lei, se desfășoară numai în comentariile la această postare și durează până vineri 14 Aprilie la ora 19:19. Distribuirea postării este binevenită, cu condiția să țineți cont despre ce am menționat mai sus. Câștigătorul îl vom anunța la sfârșitul perioadei dedicate licitației și-l vom contacta personal. Lumină în suflet tuturor!”, a transmis pagina „Șepcile roșii” pe Facebook.

 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj – U Craiova 1948, 1-3. Jocul agresiv al echipei din Bănie i-a lăsat pe clujeni cu un singur gol

„U” Cluj se va duela cu Hermannstadt pentru un loc în semifinalele Cupei României

abonare newsletter