Sport

Toate bilete de la meciul CFR Cluj - Lazio au fost vândute!

CFR Cluj va juca împotriva celor de la Lazio pe un stadion plin.

CFR Cluj speră la o minune la  în returul din Gruia /FOTO: CFR Cluj - Facebook CFR Cluj speră la o minune la în returul din Gruia /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj va întâlni Lazio Roma joi de la ora 19:45. Meciul retur va avea loc în Gruia, pe stadionului „Dr. Constantin Rădulescu.” 




Citește știrile monitorulcj.ro și pe Google News



Clubul a anunțat pe rețelele sociale că toate biletele puse în vânzare au fost cumpărate. Astfel, Lazio va fi nevoită să evolueze în fața unui stadion ostil plin cu suporteri.

„SUNTEM SOLD-OUT LA MECIUL CU LAZIO!


 Toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio de la Cluj, din 23 februarie, s-au epuizat! Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm să ne susțineți 

Având în vedere că meciul se joacă cu casa închisă, vă rugăm insistent să veniți din timp la stadion, pentru a evita aglomerațiile de la porți. Accesul poate fi făcut începând cu ora 17:45”, a anuțat CFR Cluj pe Facebook.


CFR Cluj a fost învinsă de către Lazio, scor 1-0, în prima partidă din înfruntarea din Conference League. Deși echipa lui Dan Petrescu a pierdut partida tur, CFR Cluj este încă în cărți pentru calificare, având în vedere diferența de scor minimă și faptul că meciul se va juca în Gruia. 
 

 

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj, defavorizată de arbitri în acest sezon: „Avem nevoie de o competiție corectă”

CFR Cluj, victorie detașată în meciul cu FC Argeș, în Superligă

Lazio a intrat în formă înaintea returului cu CFR Cluj. Immobile a reușit o dublă

Ultimele Stiri
abonare newsletter