Sport

Lazio a intrat în formă înaintea returului cu CFR Cluj. Immobile a reușit o dublă

Adversara CFR Cluj în Conference League, Lazio a câștigat duminică în Serie A, 2-0 cu Salernitana.

Ciro Immobile a marcat două goluri în partida cu Salernitana /FOTO: S.S. Lazio - Facebook Ciro Immobile a marcat două goluri în partida cu Salernitana /FOTO: S.S. Lazio - Facebook

 

 


Lazio a pus capăt seriei lor de trei meciuri consecutive fără victorie în Serie A (două remize și o înfrângere), câștigând împotriva echipei Salernitana cu scorul de 2-0, într-un meci din etapa a 23-a a campionatului.

 


Citește știrile monitorulcj.ro și pe Google News

În prima repriză, Lazio a dominat jocul și a amenințat poarta adversă prin Immobile (minutul 18) și Vecino (minutul 27), dar nu a reușit să deschidă scorul. În partea a doua a meciului, jucătorii romani au fost mai inspirați și au reușit să își asigure victoria în doar nouă minute.


Vedeta echipei, Ciro Immobile, a deschis scorul în minutul 60, finalizând cu latul din 6 metri o centrare de pe bandă. Tot Immobile a marcat și al doilea gol al echipei în minutul 69, transformând un penalty acordat după ce el însuși a fost faultat în careu.

Până la finalul meciului, Lazio a avut ocazia de a face 3-0, dar Luis Alberto a ratat un penalty în minutul 90.


Cu această victorie, Lazio a urcat pe locul 4 în clasamentul Serie A, având acum 42 de puncte și depășind rivala lor, AS Roma, care are 41 de puncte și un meci în minus. În schimb, Salernitana se află pe locul 16, cu 21 de puncte.

CITEȘTE ȘI:

Concluziile lui Camora după meciul CFR Cluj-FC Argeș: „Echipa a tremurat”

Dan Petrescu nu mai are speranțe pentru returul cu Lazio: „La fotbal nu se știe, poate prindem o zi bună și ei o zi slabă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter