Sport

”U” Craiova 1948 - ”U” Cluj 5-0. Primul eșec în Superligă pentru echipa lui Sabău

Universitatea Cluj a fost învinsă dramatic de FC U 1948 Craiova, scorul de 5-0 (3-0), în meciul disputat vineri seara, în deplasare.

FC U 1948 Craiova a surclasat-o pe Universitatea Cluj. FOTO: Facebook: Fotbal Club Universitatea 1948 FC U 1948 Craiova a surclasat-o pe Universitatea Cluj. FOTO: Facebook: Fotbal Club Universitatea 1948

 

 


FC U 1948 Craiova a surclasat-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 5-0 (3-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii de fotbal.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli s-a impus prin golurile marcate de Aurelian Chiţu (12, 25), Dragoş Albu (36), Yassine Bahassa (81) şi Vladislav Blănuţă (90). Atacantul moldovean Vladislav Blănuţă a marcat primul său gol pentru „alb-albaştri”.

Fără a lua în considerare meciul cu Sepsi OSK (suspendat în min. 26 din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor), FC U Craiova e neînvinsă de cinci etape, în care a întregistrat trei victorii şi două egaluri.


Aceasta este cea mai categorică victorie pentru craioveni în actualul sezon.

“U” Cluj a suferit primul eşec de la revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică, după o victorie şi un egal. În tur scorul a fost egal 1-1.

În urma acestui rezultat, U Craiova 1948 a urcat pe locul nouă, cu 27 de puncte, în timp ce U Cluj rămâne pe locul 14, cu 23 de puncte.


În etapa următoare, U Cluj va juca acasă, contra celor de la CS Mioveni, vineri 10 februarie, în timp ce U Craiova 1948 va merge în deplasare, pe terenul celor de la Rapid, tot vineri, 10 februarie.

Oltenii, fără spectatori în tribune

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a anunțat că la meciurile sale de pe teren propriu nu vor putea participa spectatori în perioada următoare.


Decizia vine după incidentele de la meciul cu Sepsi, suspendat în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe. Cazul a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină și se așteaptă o hotărâre, însă Adrian Mititelu a stabilit, din proprie inițiativă, să joace partidele de pe teren propriu cu porțile închise.

FCU 1948 Craiova - FC Universitatea Cluj 5-0 (3-0)

Au marcat: Aurelian Chiţu (12, 25), Dragoş Albu (36), Yassine Bahassa (81), Vladislav Blănuţă (90).


Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Ferencz Tunyogi (Zalău), Adrian Vornicu (Iaşi); al patrulea oficial: Cătălin Popa (Piteşti)

Arbitru video: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitru asistent video: Petruţa Iugulescu (Buftea)

Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Romolus Gabor (Hunedoara) - LPF.

CITEȘTE ȘI:

Regulile impuse de Ioan Ovidiu Sabău în vestiarul Universității Cluj: „Nu poți să ai rezultate dacă nu ieși din zona de confort”

Ultimele Stiri
abonare newsletter