Sport

Ce finală își dorește Dan Petrescu pentru Cupa Mondială din Qatar

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, și-a exprimat dorința de a-i vedea pe cei mai buni jucători din lume în finala Cupei Mondiale

Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă/FOTO: captură de ecran Youtube - CFR Cluj 1907 Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă/FOTO: captură de ecran Youtube - CFR Cluj 1907

 

 


Bursucul își dorește ca în finala Campionatului Mondial să vadă reeditarea legendarelor El Clasico din deceniul trecut, avându-i ca protagoniști pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

 


„Nu îi va fi ușor lui Messi. În sferturi are Olanda. Apoi o să fie și Brazilia. Eu mi-aș dori să fie Messi și Ronaldo în finală. Ar merita pentru ce carieră au făcut. Pentru mine, Messi va rămâne, am spus-o și o voi spune, cel mai mare jucător din istoria fotbalului.

Știu că se vor supăra mulți. În opinia mea, a fost mai mare decât Maradona, pentru cariera pe care a avut-o. O carieră fantastică, 1000 de goluri, 1000 de meciuri, plus că a jucat la un nivel maxim non-stop.


Mie mi se pare cel mai mare juctor din istoria fotbalului, iar Ronaldo, la fel, cred că trebuie să fie în primii trei, în istoria fotbalului, pentru profesionalismul lui. Mi-ar plăcea mult o finală Argentina - Portugalia, dar nu cred”, a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Argentina a trecut în faza optimilor de Australia, scor 2-1, meci în care Lionel Messi a marcat golul de deschidere. În sferturi, pumele vor întâlni Olanda.


Portugalia în schimb mai are de jucat faza optimilor împotriva Elveției, după care ar întâlni câștigătoarea dintre Spania și Maroc.

 

CITEȘTE ȘI:

Derby-ul CFR-ului, ochit de un „grand” al Europei. Ce echipă mare își trimite oamenii în România

Posibila țintă a CFR-ului. Jucătorul remarcat de Cristi Balaj

abonare newsletter