Sport

Emoții pentru Dan Petrescu la loviturile de la 11 metri: „Îmi era teamă că ratează și Cristi”

CFR Cluj a învins în Superliga României pe Chindia Târgoviște într-un meci disputat duminică, scor 2-0.

Dan Petrescu la conferința de presă/FOTO: captură ecran CFR 1907 Cluj - Youtube Dan Petrescu la conferința de presă/FOTO: captură ecran CFR 1907 Cluj - Youtube

 

 


Pentru CFR Cluj au marcat Denis Kolinger în minutul 17, cu o lovitură de cap la centrarea din corner a lui Ciprian Deac, iar Cristian Manea a închis tabela de marcaj în minutul 80, din lovitură de la 11 metri.

 


După ce Ciprian Deac, un executant obișnuit al loviturilor de la 11 metri, nu a mai avut același randament în ultima perioadă, Dan Petrescu şi-a pus ceilalţi elevi să exerseze la antrenamente. Bursucul a explicat cum a ajuns să mizeze pe Cristi Manea.

”Cipri a ratat și la antrenamente, și la meciuri. M-am gândit la antrenament, i-am zis lui Manea: «mai bate și tu, iei mingea și ai curaj». L-am pus și pe Burcă la antrenament. Până și Kolinger a exersat.


Știți cum am eu ghinion la penalty-uri. Îmi era teamă că ratează și Cristi, dar el e pe val acum, dă goluri, pase de gol. Eu cred că e în cea mai bună formă de când îl antrenez”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

CFR o va întâlni în următorul meci pe Farul Constanța, partidă decisivă pentru calificarea mai departe din grupele Cupei României.

CITEȘTE ȘI:

Meme Stoica, atac la adresa CFR-ului: „Cine ar putea să țină cu ei? Uitați de chestia asta!”

CFR Cluj aproape de un transfer important în această iarnă. Cine este jucătorul care ar putea veni în Gruia

abonare newsletter