Sport

Dan Petrescu, despre scandalul de dopaj al lui Halep: „M-a șocat. Eu sunt convins că ceva nu e bine acolo”

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, se declară „șocat” de vestea suspendării Simonei Halep din cauza unor suspiciuni de dopaj.

Dan Petrescu, despre scandalul de dopaj al lui Halep: „M-a șocat. Eu sunt convins că ceva nu e bine acolo”. FOTO: Captură ecran Dan Petrescu, despre scandalul de dopaj al lui Halep: „M-a șocat. Eu sunt convins că ceva nu e bine acolo”. FOTO: Captură ecran

 

 


Simona Halep  a picat un test anti-doping la US Open 2022 și a fost suspendată provizoriu. Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, se declară „șocat” de veste:

 


„Sincer, și pe mine m-a șocat. Chiar am vrut să-l sun pe tatăl Simonei, dar nu știu dacă e bine. Chiar nu am înțeles ce e acolo. N-aș vrea să-mi dau o părere și să greșesc. Eu sunt convins că ceva nu e bine acolo, n-avea cum să se întâmple așa ceva. Sper să iasă adevărul la iveală, nu cred că ea a putut să facă așa ceva. Chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat. Și pe mine m-a șocat la fel ca pe dumneavoastră. Încă nu-mi vine să cred!”, a declarat „Bursucul”, în cadrul unei conferințe de presă.

Simona Halep (31 de ani) a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă în urma unei testări inteligente, pe 29 august 2022, după meciul pierdut în turul I la US Open, 2-6, 6-0, 4-6 cu Daria Snigur. Jucătoarea a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie.

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, mesaj de susținere pentru Simona Halep: „Cred în nevinovăția ta. Sunt alături de tine”

abonare newsletter