Actualitate

Caruselul groazei. Copii aruncați în aer după ce o bară de siguranță se desprinde - VIDEO

Un incident șocant a avut loc la un parc de distracții, unde mai mulți copii au fost aruncați în aer după ce o bară de siguranță a caruselului în care se aflau s-a desprins. Imaginile sunt terifiante: copiii se văd desprinși de carusel în timp ce încearcă cu disperare să se agațe de structura metalică. Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional!

Trei copii au fost răniți la un parc de distracții, după ce bara de siguranță a caruselului în care erau s-a desprins.FOTO: pexels.com Trei copii au fost răniți la un parc de distracții, după ce bara de siguranță a caruselului în care erau s-a desprins.FOTO: pexels.com

 

 


Evenimentele au avut loc în Yeisk, Rusia. 

 


Accidentul a avut loc în Yeisk, Rusia, dar nu se știe exact când. 

Imediat după incident, caruselul a fost oprit, iar copiii răniți au fost transportați la spital, conform metro.co.uk.


Unul dintre ei, un copil de 12 ani, are o coastă fracturată, în timp ce ceilalți doi, de 13 ani, au suferit doar escoriații și vânătăi.

Incident terifiant la un parc de distracții. Trei copii răniți după ce o bară de siguranță se desprinde

Comitetul de Investigații din Rusia a inițiat o procedură penală pentru a stabili cauzele incidentului.


CITEȘTE ȘI:
O zi care trebuia să fie una de relaxare și distracție s-a transformat în tragedie șocantă pentru o turistă. A murit la 41 de ani

Nu este primul incident de acest fel. În urmă cu doar o lună, în Chester, Marea Britanie, o tânără de 19 ani a fost rănită după ce un panou al caruselului în care se afla s-a desprins și a lovit-o. Fata a fost dusă de urgență la spital, cu o comoție cerebrală

În decembrie, în Japonia, atracția Flying Dinosaur din Osaka s-a oprit brusc în timp ce vagoanele se aflau într-unul dintre cele mai înalte puncte ale roller coaster-ului: zeci de pasageri au rămas blocați timp de 45 de minute la o înălțime de 50 de metri.


Siguranța pusă sub semnul întrebării. Investigație după accidentul de la caruselul din Rusia

În august, însă, un băiat de 17 ani din Franța a murit într-un parc de distracții după ce a fost aruncat de pe șine în timp ce se afla în atracția Adrenaline, un fel de leagăn uriaș din care te lansezi în gol de la o înălțime de 60 de metri, legat de frânghii întinse între doi piloni mari și atingi aproape 110 km/h. Tragedia a avut loc la Luna Park din Cap d'Agde.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incident grav la un liceu din București. Peste 20 de elevi au ajuns la spital după ce un coleg a dat cu spray lacrimogen.

Dramă la festival. O dubiță cu înghețată calcă 29 de copii. 7 sunt în stare gravă! Video dramatic

Ultimele Stiri
abonare newsletter