Sport

Jucători de la U-BT Cluj, convocați la națională pentru pre-calificările EuroBasket 2025

4 baschetbaliști de la U-BT Cluj-Napoca vor lua parte la meciurile contra Portugaliei și Ciprului în pre-calificările EuroBasket 2025.

4 baschetbaliști de la U-BT Cluj-Napoca vor lua parte la meciurile contra Portugaliei și Ciprului/ Foto: u-bt.ro 4 baschetbaliști de la U-BT Cluj-Napoca vor lua parte la meciurile contra Portugaliei și Ciprului/ Foto: u-bt.ro

 

 


Mai mulți jucători de la U-Banca Transilvania se vor regăsi în acțiunile echipelor naționale. 

 


Cu alte cuvinte, Patrick Richard, Emanuel Cățe, Nandor Kuti și Eduard Roschnafsky sunt convocați la reprezentativa României pentru partidele din fereastra a doua de Pre-Calificare la EuroBasket 2025.

Tricolorii au programate două încleștări în deplasare. Primul meci este cel din Cipru pe 10 noiembrie, iar trei zile mai târziu clujenii își vor măsura forțele cu Portugalia. România a pierdut două meciuri din cadrul grupei F.


La rândul său, Léonardo Meindl a primit o convocare pentru următoarele meciuri pe care le va disputa naționala Braziliei. Jucătorul nostru va participa la Calificările pentru Campionatul Mondial din 2023, iar brazilienii au programate două meciuri.

Mai exact, selecționata sud-americană va zbura pe data de 7 noiembrie la Washington DC și va da piept cu reprezentativa Statelor Unite ale Americii pe data de 11 noiembrie. Până atunci, trupa lui Gustavo de Conti va efectua antrenamente.


Ulterior, Brazilia va întâlni echipa Mexicului pe 14 noiembrie. Gruparea Seleção se află pe locul doi în grupa F, acumulând 5 victorii și 3 înfrângeri.

 

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj a obţinut prima sa victorie în Grupa C a Cupei României la baschet masculin

U-BT Cluj, prima victorie în Liga Națională. Mihai SIlvășan: „Ne așteaptă o primă partidă pe care trebuie să o câștigăm”

U-BT Cluj-Napoca a câștigat Supercupa României pentru a patra oară, la baschet masculin

Ultimele Stiri
abonare newsletter