Sport

Când se joacă partida CFR Cluj-FCSB, care trebuia să aibă loc la finalul acestei săptămâni? Anunțul LPF

Liga Profesionistă de Fotbal şi partenerul media al Superligii au stabilit ca meciurile amânate din etapele şase şi nouă să fie reprogramate pentru finalul lunii noiembrie şi în decembrie.

Liga Profesionistă de Fotbal şi partenerul media al Superligii au stabilit ca meciurile amânate din etapele şase şi nouă să fie reprogramate pentru finalul lunii noiembrie şi în decembrie/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA Liga Profesionistă de Fotbal şi partenerul media al Superligii au stabilit ca meciurile amânate din etapele şase şi nouă să fie reprogramate pentru finalul lunii noiembrie şi în decembrie/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

 

 


Partida dintre CFR Cluj și FCSB era programată inițial pentru data de 4 septembrie, de la ora 21:30, însă Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a decis amânarea acestui meci, pentru ca cele două formații să se pregătească de debutul în grupele Conference League. 

 


Astfel, cele trei meciuri care nu au avut loc pe 21 august, în etapa a şasea, să aibă loc marţi 29 noiembrie, Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova (19:00), miercuri 30 noiembrie, FC Hermannstadt - CFR 1907 Cluj (19:00), şi joi 1 decembrie, FC Botoşani - FCSB (20:00).

Partida FCSB - CFR Cluj, care iniţial trebuia să aibă loc duminică, în etapa a 9-a a Superligii, a fost reprogramată pentru joi 15 decembrie (20:00), precizează LPF.


Cele două rivale din Superligă care vor juca în grupele Conference League sunt avertizate de către directorul departamentului competiții al LPF.

Mircea Călin le-a transmis celor două formații care s-au calificat în grupele Conference League că LPF nu va mai accepta să amâne meciurile lor  deoarece „nu mai există date disponibile în program”.


„La solicitarea celor două cluburi, ţinând cont că debutează în Conference League şi nu afectează alte echipe, şi în acord cu deţinătorii drepturilor tv, LPF a aprobat cererea de amânare a meciului. Partida se va disputa în perioada Crăciunului. Nu înseamnă că de acum vom mai amâna alte meciuri. Nu mai există date disponibile în program”, a declarat Mircea Călin, conform Fanatik.

 

CITEȘTE ȘI:

Meciul de fotbal CFR Cluj - FCSB din etapa a noua a Superligii a fost amânat

Eșec pentru CFR Cluj, în Gruia. Campioana a fost făcută „șah-mat” de puștii lui Hagi

Gigi Becali, dezlănțuit: „Nu mă tem de CFR Cluj, o să bat la ei ca la varză”

Ultimele Stiri
abonare newsletter