Sport

Schimbare de program! CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova NU vor juca în acest weekend

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a acceptat cererile cluburilor de fotbal CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova privind amânarea meciurilor din SuperLigă programate pentru acest weekend.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a acceptat cererile cluburilor de fotbal CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova privind amânarea meciurilor din SuperLigă programate pentru acest weekend/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a acceptat cererile cluburilor de fotbal CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova privind amânarea meciurilor din SuperLigă programate pentru acest weekend/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

 

 


CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova ar fi trebuit să joace în data de 21 august, în etapa a 6-a din SuperLigă.

 


Potrivit LPF, această decizie a fost luată pentru susținerea celor trei echipe în calificarea grupelor UEFA Conference League.

„Liga Profesionistă de Fotbal sprijină, cu tot ce este posibil, parcursul celor trei echipe angrenate în lupta pentru calificarea în grupele UEFA Conference League.


În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții cluburilor și ai partenerului media, LPF a decis amânarea unor partide din etapa a 6-a.

Astfel, meciurile FC Hermannstadt – CFR 1907 Cluj, AFC Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova și FC Botoșani – FCSB, care urmau să se dispute duminică, 21 august, vor fi reprogramate la date și ore care va fi comunicate ulterior, cel mai probabil în intervalul 24-25 septembrie”, au transmis reprezentanții LPF într-un comunicat de presă.


 

CITEȘTE ȘI:

Conference League, Maribor - CFR Cluj 0-0. Calificarea în grupe se decide în Gruia

Marius Șumudică, săgeți otrăvite către Dan Petrescu: „Comparați ce am făcut eu la CFR Cluj și ceea ce e acum”

Ultimele Stiri
abonare newsletter